ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ: Όλα τα έγγραφα της γέννησης της μικρής Μαρίας (pics)

ΔΕΙΤΕ: Όλα τα έγγραφα της γέννησης της μικρής Μαρίας (pics)

Δείτε όλα τα έγγραφα και λεπτομέρειες που αφορούν στη διπλή οικογενειακή κατάσταση της φερόμενης ως μητέρας της Μαρίας.


Το lamiastar.gr δημοσιεύει όλα τα έγγραφα του ληξιαρχείου Λαμίας, με τα οποία δηλώθηκε η γέννηση ενός κοριτσιού στις 31 Ιανουαρίου 2009, από μητέρα Βουλγαρικής καταγωγής.

Ουσιαστικά, η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Λαμιέων επιβεβαιώνει ότι είχε όντως εμφανιστεί γυναίκα από τη Βουλγαρία με στοιχεία ταυτότητας Σάσα Ρούσεβα (Sasha Ruseva, του γένους Αλέκοβα, από το Μπουργκάς) προκειμένου να δηλώσει τη γέννηση της κόρης της με ημερομηνία 31 Ιανουαρίου του 2009.

Στο έγγραφο του Δήμου, μάλιστα, μπορεί κανείς να διαβάσει την πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση:

"Είναι παντρεμένη, ενώ στο νοσοκομείο δήλωσε ότι είναι άγαμη και έχει το επίθετο του συζύγου της. Περιμένουμε δικαστική απόφαση", ενώ στο πάνω μέρος της ληξιαρχικής πράξης επιπρόσθετα υπάρχει η υποσημείωση "προσοχή είναι παντρεμένη".
Πιθανόν, η Σάσα Ρούσεβα να μην ήθελε να προσθέσει στην οικογενειακή της μερίδα ένα ακόμη παιδί, καθώς από τα επίσημα έγγραφα εμφανιζόταν ως μητέρα άλλων δυο τέκνων.

Να σημειωθεί ότι το ζεύγος Sasha Ruseva και ο Atanas Rusev εμφανίστηκαν σήμερα σε Βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης ως οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας.

Υπενθυμίζεται, πως οι δύο Ρομά, με τους οποίους ζούσε στην Ελλάδα η Μαρία και κρίθηκαν προφυλακιστέοι, είχαν δηλώσει από την πρώτη στιγμή, ότι το παιδί, τους το είχε δώσει ζευγάρι από τη Βουλγαρία.

Οι δυο αθίγγανοι οι οποίοι παρουσιάζονταν ως "γονείς" του μικρού κοριτσιού, οδηγήθηκαν πριν λίγες ημέρες στον ανακριτή Λάρισας και ο 39χρονος υποστήριξε ότι το παιδί, τους δόθηκε από τη φυσική του μητέρα, όταν ήταν βρέφος.

Πρόκειται για τους ΣΑΛΗ Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα και ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή ΣΑΛΗ Σελήνη του Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης

Βρέθηκαν στη Βουλγαρία οι βιολογικοί γονείς της μικρής «Μαρίας»;

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ: Σε βουλγαρική γιάφκα οι γονείς της Μαρίας

Έρευνες της ΕΛΑΣ και στη Βουλγαρία για την μικρή Μαρία

Πόσα επιδόματα έπαιρναν οι Ρομά που είχαν τη Μαρία

Αναζητούν πρόσωπο - «κλειδί» στην υπόθεση της μικρής Μαρίας

Τη συνδρομή της Ιντερπόλ ζήτησαν οι αρχές για την υπόθεση της Μαρίας

Το ζευγάρι Ρομά της «μικρής Μαρίας της Ιρλανδίας» είναι οι γονείς της