ΕΛΛΑΔΑ

Στοιχεία σοκ από έρευνα για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών με Βουλγάρες

Στοιχεία σοκ από έρευνα για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών με Βουλγάρες

Σχεδόν τα μισά από τα παιδιά που γέννησαν Βουλγάρες μητέρες στη Λαμία τα έδωσαν για υιοθεσία (!)

Φύλλο και φτερό κάνει η αστυνομία τα αρχεία του νοσοκομείου Λαμίας και του ληξιαρχείου του Δήμου Λαμιέων για να βρει τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία της μικρής "Μαρίας", που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και που αποδεδειγμένα πλέον έχει γεννηθεί στο νοσοκομείο Λαμίας στις 31 Ιανουαρίου του 2009 από την 35χρονη Σάσα Ρούσεβα.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το LamiaReport στο νοσοκομείο Λαμίας και στο ληξιαρχείο του Δήμου Λαμιέων προκύπτουν στοιχεία από τα οποία φαίνεται ότι το θέμα έχει μεγάλη ουρά, αφού τόσο ο αριθμός των γυναικών από την Βουλγαρία που γεννούσαν στη Λαμία, όσο και τα παιδιά που δόθηκαν για υιοθεσία είναι υπερβολικά μεγάλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από την έρευνα του LamiaReport από τις αλλοδαπές μητέρες που γεννούσαν στο νοσοκομείο Λαμίας μόνο οι Βουλγάρες έδιναν τα παιδιά τους για υιοθεσία.

Δείτε αναλυτικά τον παρακάτω πίνακα με τα στοιχεία της έρευνα του LamiaReport:

Screen Shot 2013-10-25 at 6.30.15 PM


Τα παραπάνω νούμερα και μόνο επιβάλλουν έρευνα σε βάθος σε όλα τα επίπεδα για να χυθεί άπλετο φως, αφού όλα δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με οργανωμένο κύκλωμα ή κυκλώματα εμπορίας βρεφών.

Τα παραπάνω νούμερα επιβεβαίωσε στην καμερα του LamiaReport ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Σωτήρης Κουτσοβέλης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς τόνισε ότι οι υπάλληλοι του Δήμου λειτούργησαν άψογα στην περίπτωση της Βουλγάρας, που φέρεται να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας και ότι είχε δώσει ρητή εντολή να μην δίνουν ληξιαρχικές πράξεις με μάρτυρες, εάν δεν υπήρχαν άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων