ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Εκρηκτικός μηχανισμός έξω σουβλατζίδικο

Ηράκλειο: Εκρηκτικός μηχανισμός έξω σουβλατζίδικο

Προειδοποιητικό μήνυμα ή πράξη αντεκδίκησης; Ό,τι και να σημαίνει η τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από σουβλατζίδικο του Ηρακλείου, αποτελεί σίγουρα μία ξεχωριστή μεθοδολογία - για χτύπημα σε ψητοπωλείο - που οδηγεί τις Αρχές σε εκτιμήσεις για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» το γκαζάκι που τοποθετήθηκε στην επιχείρηση ενός 29χρονου δεν προκάλεσε μεγάλες ζημιές.

Η πυροσβεστική, η οποία διερευνά την εμπρηστική ενέργεια εξετάζει δύο σενάρια με βάση τη «φύση» της υπόθεσης. Το πρώτο σχετίζεται με το γεγονός ότι στην επιχείρηση εργάζεται νεαρός υπάλληλος, ο οποίος έχει δεχτεί πολύ πρόσφατα επίθεση, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων.

Το δεύτερο σενάριο που διερευνάται είναι, ο «στόχος» να ήταν ο ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου. Για το λόγο αυτό εξετάζεται εάν έχει διαφορές, τί είδους και κυρίως με ποιους. Ο 29χρονος πάντως μιλώντας στην «Π» είπε ότι δεν πιστεύει ότι η επίθεση που δέχτηκε έχει σχέση με τον υπάλληλό του και τα «πολιτικά του πιστεύω». Επίσης, τόνισε ότι δεν έχει διαφορές προσωπικές, οικονομικές ή άλλου είδους με κανένα.