ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Φουντούλη: Θα ήθελα και τους γονείς Καπελώνη - Φύσσα

Πατέρας Φουντούλη: Θα ήθελα και τους γονείς Καπελώνη - Φύσσα

Τη μεγαλοψυχία του έδειξε για ακόμη μία φορά ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, του ενός από τους δύο νεαρούς που έπεσαν νεκροί το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο κ. Φουντούλης αποκάλυψε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις οικογένειες του Μάνου Καπελώνη και του Παύλου Φύσσα προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους και «να σταματήσουν το κακό που γίνεται στην Ελλάδα».

«Έχουμε κάνει πέτρα την καρδιά μας από αυτό το απρόσμενο, ξαφνικό γεγονός που μας βρήκε. Θα ήθελα να ήταν εδώ και πατέρας του άλλου παλικαριού, του Μάνου Καπελώνη αλλά και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα. Γιατί το αίμα δεν έχει χρώμα. Όταν έμαθα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δάκρυσα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσα να νιώσω τόσο τον πόνο των γονιών του όσο τον ένιωσα μετά το χαμό του Γιώργου μου» δήλωσε ο κ. Φουντούλης στον Άκη Παυλόπουλο και πρόσθεσε:

«Τα παιδιά έχουν πιστεύω, έχουν ιδέες. Οι ιδέες όμως πρέπει να λύνονται με διάλογο. Με επιχειρήματα. Όχι με μαχαιρώματα και πυροβολισμούς».

Διαβάστε επίσης:

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα του Φουντούλη στο Facebook

Καρέ-καρέ το βίντεο της εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο