ΕΛΛΑΔΑ

«Μετανιωμένος» ο δράστης για τη δολοφονία της 52χρονης στις Σέρρες

«Μετανιωμένος» ο δράστης για τη δολοφονία της 52χρονης στις Σέρρες

Την κράτηση του 62χρονου, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της 52χρονης από το Ν.Πετρίτσι, διέταξε η ανακρίτρια Σερρών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο 62χρονος μετά την προθεσμία που ζήτησε για να απολογηθεί, οδηγήθηκε το πρωί στην ανακρίτρια Σερρών, δηλώνοντας στην απολογία του, σύμφωνα με τη συνήγορό του, Κέλυ Βαλταδώρου, βαθιά μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του, ενώ ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Να σημειωθεί ότι το συμβάν έλαβε χώρα πριν από έξι μήνες περίπου όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη ζωής της 52χρονης από το Ν.Πετρίτσι όπου διέμενε.

Μετά από αλλεπάλληλες ανακρίσεις της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών ο φερόμενος δράστης, ομολόγησε την πράξη του, λόγω των τύψεων, όπως δήλωσε η συνήγορός του, που βάραιναν τη συνείδησή του.

Σύμφωνα με την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια, ο 62χρονος, ισχυρίστηκε ότι το γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού που είχε με το θύμα.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον 62χρονο στη δολοφονία της 52χρονης, ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, θύτης και θύμα διατηρούσαν στενές φιλικές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ προκαλεί η ομολογία του δράστη - Την έσπρωξε ζωντανή στο γκρεμό