ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέσπασμα του νεαρού αρχιμανδρίτη για το «ροζ σκάνδαλο»

Το ξέσπασμα του νεαρού αρχιμανδρίτη για το «ροζ σκάνδαλο»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αρχιμανδρίτης απειλώντας ότι θα απαντήσει με τα δικά του αποκαλυπτικά στοιχεία και ήδη κάποιοι στην Αλεξανδρούπολη έχουν αρχίσει να τρέμουν.

Ο ιερωμένος έλυσε την σιωπή του, όταν έφτασε στην Αλεξανδρούπολη μετά το ταξίδι του στην Αθήνα, όπου και εκδικάστηκε η υπόθεσή του από το Πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο στην Ιερά Σύνοδο, καταδικάζοντάς τον σε «7,5 χρόνια αργία» από τα καθήκοντά του. Με σκληρές εκφράσεις έστρεψε τα πυρά του εναντίον του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης και αποκάλυψε πώς έχει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την αλήθεια. Μια αλήθεια που ίσως κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους και δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες. «Πριν από λίγο καιρό κάποια πνευματικά μου παιδιά παρασύρθηκαν από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης», ήταν τα πρώτα του λόγια, υποστηρίζοντας πώς ο σεβασμιότατος δεν αποκαλύπτει την αλήθεια. «Παρακαλώ να μην τον πιστεύετε», είπε στους πιστούς.

mitr2

«Η απόφαση είναι άκυρη»

«Η απόφαση αυτή θα εφεσιβληθεί στο δευτεροβάθμιο Συνοδικό Εφετείο. Οπότε θεωρείται άκυρη και εγώ παραμένω ακέραιος», τόνισε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ακόμα πώς ο Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης έχει δημιουργήσει κλίμα εναντίον του. «Η προσπάθεια του είναι ανέφικτη και δημιουργεί μόνο εντυπώσεις», δήλωσε, ενώ έκανε γνωστή την κίνηση του Μητροπολίτη να εκδώσει εγκύκλιο εναντίον του και τον χαρακτήρισε «λύκο βαρύ» και όχι «ποιμένα».

«Όλα αυτά θα πληρωθούν σε αυτόν τον κόσμο σύντομα»

Το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει σύντομα και θα αποδοθεί δικαιοσύνη σύμφωνα με τις δηλώσεις του νεαρού αρχιμανδρίτη. Ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει δημοσίως πώς θα αποκαλύψει ονόματα και πράγματα. «Είμαι αναγκασμένος να αποκαλύψω ονόματα, πρόσωπα και πράγματα, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο, τα οποία θα διαφωτίσουν την όλη πλοκή του διασυρμού μου και θα επικυρώσουν και τυπικά την τρωθείσα αξιοπρέπειά μου αλλά και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στο πρόσωπό μου αποκαλύπτοντας τον σκοτεινό ρόλο κάποιων ανθρώπων» ήταν τα λόγια του. Ταυτόχρονα φρόντισε να περάσει και το δικό του μήνυμα στις γυναίκες που τον κατήγγειλαν, λέγοντας πώς εφόσον δεν κατάφεραν τον σκοπό τους, καλό θα είναι να μετανοήσουν.

mitr3

«Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα»

Ανάμεσα στα όσα υποστήριξε ο φερόμενος ως άτακτος ιερωμένος ήταν να ξεκαθαρίσει πώς αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που αναφέρεται ο ίδιος στο επίμαχο θέμα. «Δεν θα επανέρθω στο θέμα αυτό. Θα παραμείνω δίπλα στους αδελφούς μου στην Αλεξανδρούπολη. Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την ελευθερία του προσώπου και την πνευματικότητα των πιστών ανθρώπων ως πραγματικός ποιμένας και κληρικός, θα προσεύχομαι για όλους και παρακαλώ και εσείς να κάνετε το ίδιο για μένα», προέτρεψε τους πιστούς της ενορίας του. «Ο υπόλοιπος κόσμος μην βγάζει βιαστικά συμπεράσματα και να μην καθοδηγείται από τον οποιονδήποτε χωρίς ολοκληρωμένη άποψη και από τις δύο πλευρές. Είμαι διαθέσιμος να εξηγήσω στον οποιοδήποτε με στοιχεία αληθινά ό,τι μου ζητηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχιμανδρίτης.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα μετά την αποκάλυψη για τον Τσαυτάρη

Μπήκαμε στο μεγαλύτερο σεξ-πάρτυ της Αθήνας