ΕΛΛΑΔΑ

Σεξουαλικά όργια και κακοποιήσεις

Σεξουαλικά όργια και κακοποιήσεις

Σε άντρο ακολασίας και αρρωστημένων ερωτικών κακοποιήσεων έχει μετατραπεί ένα από τα πιο γνωστά ιδρύματα της Πάτρας. Αποκαλύψεις και μαρτυρίες που σοκάρουν.

Παιδιά κακοποιούν σεξουαλικά άλλα παιδιά και άλλα παίρνουν μέρος σε όργια. Όπως αποκάλυψε η NEWSBOMB, όλα αυτά συμβαίνουν στο Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα της Πάτρας, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων, και επιβεβαιώνονται και μέσω καταγγελίας πρώην τροφίμου. Η υπόθεση ερευνάται από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Διονυσία Παπαδοπούλου και θεωρείται άκρως σοβαρή. Πολλές καταγγελίες που έχουν φτάσει στο γραφείο της Εισαγγελέως αναφέρουν ανατριχιαστικά πράγματα. Παιδιά φτάνουν ακόμη και στην κλοπή των χρημάτων, αλλά και σε σεξουαλικές κακοποιήσεις και όργια. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, τα παιδιά γίνονται αποδέκτες σωματικής και ψυχολογικής βίας ενώ κάποια από αυτά κλείνονται για τιμωρία στην απομόνωση. Μια επιστολή ενός πρώην τροφίμου που έφτασε στο thebest.gr επιβεβαιώνει τις καταγγελίες που έφτασαν έως την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Το γράμμα ενός πρώην παιδιού του Σκαγιοπούλειου

«Ήμουν τρόφιμος μέχρι πέρσι στο Σκαγιοπούλειο ίδρυμα της Πάτρας. Στέλνω αυτή την επιστολή για να γνωρίζει ο κόσμος πως στο ίδρυμα της Πάτρας γίνονταν όργια σεξουαλικά μεταξύ κάποιων παιδιών. Οι υπεύθυνοι γνώριζαν λεπτομερώς για το ότι υπάρχουν ψυχικές και σωματικές κακοποιήσεις στα παιδιά και το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να τους κόβουν το χαρτζιλίκι... σαν τιμωρία και να τους κλειδώνουν σε ένα μπάνιο που έχει γίνει αποθήκη πλέον. Επίσης, το ίδρυμα κοίταξε με ύπουλους τρόπους να μας διώξει έμενα και άλλα δύο παιδιά με το που πήγαμε 18 διότι μιλούσαμε και αντιστεκόμασταν και θέλανε να μας βγάλουν τρελούς», γράφει χαρακτηριστικά στην επιστολή του στο the best.gr. «Το ίδρυμα θα πρέπει να υπάρχει αλλά θα πρέπει να υπάρχουν σωστά άτομα να το λειτουργούν που δεν θα κοιτούν μονό ποτέ θα σχολάσουν ή πότε θα πάνε στην Τράπεζα να πάρουν τα λεφτά τους αλλά να ασχολούνται με τα παιδιά και να μην τα κακοποιούν», σημειώνει ο πρώην τρόφιμος του ιδρύματος.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα NEWSBOMB