ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 3χλμ. υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 3χλμ. υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ

Με μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου των 3 χλμ., 3Κ Charity Run, που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το Κολλέγιο Ανατόλια.

Μεταξύ αυτών που έδωσαν το "παρών" στη διοργάνωση, που στόχο είχε τη στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, του μοναδικού στη Βόρεια Ελλάδα κέντρου αποκατάστασης ατόμων με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ήταν και ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwo Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση που μου έγινε να τρέξω και να στηρίξω με τη συμμετοχή μου τον φιλανθρωπικό αγώνα 3K Charity Run του Κολλεγίου Ανατόλια. Ως αθλητής έχω αρχή και πιστεύω μου το 'ευ αγωνίζεσθαι' και την 'ευγενή άμιλλα' και αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που τρέχοντας συνέβαλα κι εγώ για έναν ευγενή σκοπό, να στηρίξουμε τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης» δήλωσε με την ολοκλήρωση της διαδρομής, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Στον αγώνα δρόμου, που πραγματοποιήθηκε στο campus του Κολλεγίου Ανατόλια, πήραν μέρος μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό του εκπαιδευτικού οργανισμού.

Κάθε χρόνο τα έσοδα της διοργάνωσης προσφέρονται για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης και, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ. Πάνος Βλάχος, "το 3K Run, εντάσσεται στο μεγάλο και πολύπλευρο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Ανατόλια, στο πλαίσιο της οποίου καλλιεργούνται οι αξίες της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού, της αγάπης προς τον αθλητισμό και της συμμετοχικής δράσης υπέρ ενός συγκεκριμένου σκοπού".

Φέτος, το 3K Charity Run πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Wind.