ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός - Γολιάθ στη φάκα για εκβιασμό

Αστυνομικός - Γολιάθ στη φάκα για εκβιασμό

Ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου στην Αθήνα, κατήγγειλε εκβιασμό από δύο γνωστούς δικηγόρους, έναν τμηματάρχη του ΣΔΟΕ και έναν αστυνομικό, επειδή κατά τα λεγόμενά της της ζήτησαν 400.000 ευρώ για να «τακτοποιήσουν» εκκρεμότητα της επιχείρησής της που προέκυψε ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ και που είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευθούν χρυσά είδη βάρους 16 κιλών.

Η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ελληνικής αστυνομίας που επελήφθη της υποθέσεως, έστειλε αστυνομικούς που θα παρακολουθούσαν με οπτικοακουστικά ηλεκτρονικά μέσα την συνδιαλλαγή και στη συνέχεια θα επενέβαιναν για να συλλάβουν τους εκβιαστές.

Έτσι και έγινε. Όμως, όπως ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας NEWSBOMB, ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες, ο αστυνομικός, που υπηρετεί στο τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής και που θυμίζει στην εμφάνιση παλαιστές της αμερικάνικης ελεύθερης πάλης, κοντολογίς δίφυλλη ντουλάπα, αντιστάθηκε στους συναδέλφους του την στιγμή της σύλληψης, με αποτέλεσμα να μετατραπεί το ενεχυροδανειστήριο σε...ρωμαϊκή αρένα.

Τελικά 5 αστυνομικοί έπεσαν επάνω στον Γολιάθ για να τον κάνουν καλά και με τα πολλά του πέρασαν τις χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το στέλεχος του ΣΔΟΕ που φέρεται αναμεμειγμένο στην υπόθεση είναι κουμπάρος αρχηγού πολιτικού κόμματος.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα NEWSBOMB