ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα προβλήματα από τη νεροποντή στο Άργος

Μεγάλα προβλήματα από τη νεροποντή στο Άργος

Από Κόρινθο και Τρίπολη έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να συνδράμουν στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από την νεροποντή στην περιοχή του Άργους.

Οι περιοχές που έχουν το μεγάλο πρόβλημα είναι η περιοχή της Αγίας Άννας, των Παλαιών Εργατικών Κατοικιών και του Σταθμού, όπου υπάρχουν κτίσματα με περισσότερο από μισό μέτρο νερό.

Το μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε από τα νερά του χειμάρρου Ξεριά.

Όλες οι δυνάμεις Αστυνομίας και Πυροσβεστικής βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σε επιφυλακή βρίσκονται επίσης οι υπηρεσίες του δήμου. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, ο κ. Αντώνης Κουκουβές, ο κ. Χρήστος Πετσέλης, ο κ. Μαρλαγκούτσος και πολλοί άλλοι βρίσκονται στους δρόμους επιστατώντας και δίνοντας οδηγίες σε φορτηγά και φορτωτές του δήμου.

Στην περιοχή της Νέας Κίου όπου αναμένεται να ενταθεί το πρόβλημα γύρω από τις εκβολές του ξεριά εκτός από οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που εργάζονται αυτή την ώρα πολλά ακόμη ειδικά οχήματα έχουν κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν.

Από πλευράς δήμου οι κ. κ. Μπαντανάς και Χατζηγεωργίου είναι παρόντες και συντονίζουν την κατάσταση.

Την κρισιμότητα της κατάστασης επιβαρύνει η πρόβλεψη ότι η βροχόπτωση με τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν για τις επόμενες ώρες.

Πηγή: argonafplia.gr

Ροή Ειδήσεων