ΕΛΛΑΔΑ

Με αληθινά όπλα εκπαιδεύονταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Με αληθινά όπλα εκπαιδεύονταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Βίντεο που συγκαταλέγεται στα ευρήματα της αστυνομίας από τις έρευνες στα σπίτια των βουλευτών της Χ.Α. δείχνει μέλη της οργάνωσης να εκπαιδεύονται με αληθινά όπλα

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες μετά την έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των τριών βουλευτών, Στάθη Μπούκουρα, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα στοιχεία που «καινέ» τους βουλευτές βρίσκεται βίντεο από την ορκωμοσία νέων μελών, αλλά και στιγμιότυπα από την εκπαίδευσή τους με πραγματικά όπλα, παρουσία τουλάχιστον ενός βουλευτή.

Μάλιστα τα μέλη εμφανίζονται να φορούν κουκούλες.

mix23u234244

Τα κατασχεθέντα στοιχεία φέρονται να αφορούν τους κατηγορούμενους βουλευτές Γερμενή, Μίχο, αλλα και Κασιδιάρη όπως επίσης και τον προφυλακισμένο στον Κορυδαλλό Γ.Γ. της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα στοιχεία αυτά είχαν σβηστεί από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των βουλευτών, ωστόσο οι αρχές πέτυχαν την ανάκτησή τους καταφέρνοντας μάλιστα να έχουν στη διάθεσή τους και τις ημερομηνίες κατά τις οποίες είχε σβηστεί το εν λόγω υλικό.

Την ίδια στιγμή διαφορετική υπερασπιστική γραμμή φαίνεται να ακολουθεί ο Στάθης Μπούκουρας, αφού με δήλωσή που εστάλη από το γραφείο του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, διαχωρίζει τη θέση του από τον Η. Κασιδιάρη, ο οποίος επιτέθηκε με δηλώσεις του εναντίον της Δικαιοσύνης και αμφισβήτησε τα ευρήματα της αστυνομίας.

boulouras73232

Η ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρει:

"Μας ζητήθηκε από τον βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ευστάθιο Μπούκουρα, ν’ αναλάβουμε την υπεράσπιση του. Το δικηγορικό μας γραφείο πριν αναλάβει την υπεράσπιση του, του έκανε γνωστό, ότι ο μόνος φόβος τον οποίο έχουμε, είναι να μην τύχει η ποινική αυτή υπόθεση, πολιτικής εκμετάλλευσης από τον οιοδήποτε.

Στον κ. Μπούκουρα καταστήσαμε γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι το δικηγορικό μας γραφείο σέβεται απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της, καθώς επίσης ότι εκτιμούμε τις δύο εφέτες – ανακριτές κ.κ. Ιωάννα Κλάπα –Χριστοδουλέα και Μαρία Δημητροπούλου – Ανδρεάδου και τους δύο Εισαγγελείς κ.κ Ισίδωρο Ντογιάκο και Χρήστο Παπαγεωργίου.

Καταστήσαμε σαφές στον κ. Μπούκουρα ότι από την στιγμή που θα αναλάβουμε την υπεράσπιση του, μόνο το δικηγορικό μας γραφείο θα προβαίνει σε αναφορές και ανακοινώσεις που θα αφορούν την υπόθεση και την υπεράσπιση του και δεν θα επιτρέπουμε σε οιονδήποτε άλλο να κάνει ανακοινώσεις και αναφορές που αφορούν τον εντολέα μας.

Ο κ. Μπούκουρας απεδέχθη ανεπιφύλακτα αυτές τις προϋποθέσεις για να αναλάβουμε την υπεράσπιση του και έτσι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες του δικηγορικού μου γραφείου, μελετούμε μια ογκωδέστατη δικογραφία χιλιάδων σελίδων εκ των οποίων μόνο 18 σελίδες, αφορούν τον κ. Μπούκουρα.

Κατόπιν των ως άνω δηλώνουμε ότι τον κ. Μπούκουρα δεν εκφράζουν οι προσωπικές απόψεις άλλων βουλευτών του κινήματος, ούτε οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τις δύο εφέτες ανακριτές και την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Εγώ προσωπικά επί 39 χρόνια και οι συνεργάτες του δικηγορικού μας γραφείου, σεβόμαστε απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και ανεξαρτήτως του τι σκοπούς έχουν οι διάφοροι πολιτικοί φορείς που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος, θα επικρατήσει το δίκαιο και η νομιμότητα."

Διαβάστε επίσης:

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης του Χ. Παππά

Ανακρίτριες: Θαυμαστές του Χίτλερ και της Χούντας τα μέλη της ΧΑ

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου