ΕΛΛΑΔΑ

Άναψε το χριστουγεννιάτικο καράβι στο Δημ. Θέατρο Πειραιά (pics+vid)

Άναψε το χριστουγεννιάτικο καράβι στο Δημ. Θέατρο Πειραιά (pics+vid)

Αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες οι Πειραιώτες ήταν πιστοί στο ραντεβού τους με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού, αφού είχαν κατακλείσει τον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου πολύ πριν τις 7.00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Οικογένειες με ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη ξέχασαν για λίγο τα προβλήματά τους και χάθηκαν στη μαγεία των Χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

dentro8

Το Ελληνικόν Ωδείο, το Ωδείο Τερψιθέας, η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά και το Μουσικό σχολείο με τα εορταστικά άσματα παρέσυραν το κοινό που σιγοτραγουδούσε και απαθανάτιζε τη κάθε στιγμή της μαγικής βραδιάς.

dentro5

Η Νόνη Δούνια ως οικοδέσποινα της γιορτής προσκάλεσε τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, να φωταγωγήσει το καράβι. Η λάμψη του καραβιού έφερε ένα κύμα επιφωνημάτων και χειροκροτημάτων.

Αμέσως μετά, ο ίδιος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους μοιράζοντας ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα έτος ευτυχισμένο γεμάτο αισιοδοξία.

dentro7

Τη σκυτάλη πήραν η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με μια συναυλία που καθήλωσε τους θεατές και γέμισε αγαλλίαση τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Ανάμεσα στο πλήθος των Πειραιωτών βρέθηκαν Βουλευτές Α' και Β' Πειραιά καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής Αρχής.

Οι μαγικές βραδιές ωστόσο συνεχίζονται την Παρασκευή, με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Πλατεία Κανάρη, στο Πασαλιμάνι, στις 7.00 μμ.

πηγή: piraeuspress.gr