ΕΛΛΑΔΑ

Μιχαλολιάκου:Είμαι ψυχοπαθής δολοφόνος και περιμένω έναν Λατίνο εραστή

Μιχαλολιάκου:Είμαι ψυχοπαθής δολοφόνος και περιμένω έναν Λατίνο εραστή

Άφωνοι έμειναν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διειδύοντας στα άδυτα των ηλεκτρονικών υπολογιστών που έχουν κατασχεθεί από τα σπίτια βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Ιδιαίτερη αίσθηση βέβαια έχει προκαλέσει η «άλλη» εκδοχή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θέλουν την κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής να προβαίνει σε συχνές διαδικτυακές δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter με ψευδώνυμα – κάπως ιδιαίτερα - για να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα. Συχνά χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Psychourania psycho killer» (: ψυχοπαθής δολοφόνος), κάτι που αν και είχε διαγράψει – και σαν λογαριασμό και σαν αρχείο – οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής το επανέφεραν από τα ηλεκτρονικά αρχεία, αποκαλύπτουν τις πιο κρυφές σκέψεις και ανησυχίες της.

MMMMI

Μάλιστα, η Ουρανία είχε βάλει ένα κείμενο από την ταινία του Εβραίου σεναριογράφου, Τσάρλι Κάουφμαν «Η Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού Μυαλού» γράφοντας: «Πάρα πολλοί άνδρες θεωρούν ότι είμαι ένα concept ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γ@μημ..ο κορίτσι που ψάχνει την ηρεμία του μυαλού της».

Μάλιστα, οι ειδικοί βρέθηκαν μπροστά σε πολλές καυτές λεπτομέρειες για τη ζωή και τα θέλω της Ουρανίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέχρι πριν μερικά χρόνια, περίμενε έναν... Λατίνο για γαμπρό...

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κασιδιάρη: Ιερείς «τα παίρνουν» για να βρίζουν τη Χρυσή Αυγή

Ποιοι ιεράρχες χρηματοδοτούσαν τη Χρυσή Αυγή, κατά τον αρχηγό της!