ΕΛΛΑΔΑ

«Πρόκληση η αθώωση των 42 για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου»

«Πρόκληση η αθώωση των 42 για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, πώς «είναι πρόκληση η απόφαση» αθώωσης των 42 για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια έχει ζητήσει να της παραδώσουν την απόφαση μόλις αυτή καθαρογραφεί, ώστε να προχωρήσει στην αναίρεση της το συντομότερο δυνατό.

«Θέλω να δω το σκεπτικό των δικαστών... Δεν γνωρίζω τα στοιχεία επί των οποίων βασίστηκαν για να εκδώσουν την απόφασή τους και θέλω να τα μελετήσω και εγώ. Διότι οι εισαγγελείς οι οποίοι διενέργησαν την κύρια ανάκριση και με τους οποίους επικοινώνησα, μου ανέφεραν ότι υπήρχαν στοιχεία στη δικογραφία τα οποία στοιχειοθετούσαν τις κατηγορίες», πρόσθεσε.

Βέβαια, το κακό στην υπόθεση, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, είναι πώς θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι μήνες για να καθαρογραφεί η απόφαση, που σημαίνει ότι θα περάσει στα χέρια της κ. Κουτζαμάνη εντός του 2014.

Για το ίδιο διάστημα όμως «τρέχει» ο χρόνος και για την παραγραφή των αδικημάτων, αφού για αδικήματα αυτού του είδους ο χρόνος παραγραφής είναι 15 χρόνια και ήδη έχουν περάσει τα δεκατέσσερα.

Διαβάστε επίσης:

Όλοι αθώοι για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου

Αθώοι όλοι για τις μετοχές – «φούσκες» του Χρηματιστηρίου το 1999

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων