ΕΛΛΑΔΑ

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Χάρη Τομπούλογλου

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Χάρη Τομπούλογλου

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πρώην πρόεδρο του Αγλαΐα Κυριακού, αλλά και άλλων εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παίδων, κάποιοι από τους οποίους είναι «τρανταχτά» ονόματα.

Μετά την επ' αυτοφόρω «σύλληψή» του Χάρη Τομπούλογλου με τη συνδρομή του προέδρου εργαζομένων της Alpha Bank Τάσου Γκιάτη, από τον οποίο τελικώς έλαβε τη μίζα των 25.000 ευρώ, ώστε να μην καταστήσει έκπτωτο τον διαγωνισμό που είχε προκριθεί μία διαφημιστική εταιρεία, τώρα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί διερευνούν δύο σοβαρές καταγγελίες που αφορούν και δεύτερη διαφημιστική εταιρεία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, από τον Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ.Ρακιτζή, διερευνώνται δύο σημαντικές καταγγελίες που θέλουν τον Χ.Τομπούλογλου να πέταξε εκτός από διαγωνισμό διαφημιστική εταιρεία που τον είχε κερδίσει και στη θέση της, τοποθέτησε άλλη!

Οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας διερευνούν πολύ προσεκτικά τόσο τις καταγγελίες, όσο και τις συμβάσεις που υπεγράφησαν στο Νοσοκομείο Παίδων την τελευταία πενταετία.

Αυτοί που ξέρουν αναφέρουν ότι το τελικό πόρισμα αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον όχι μόνον σε ότι αφορά στην εμπλοκή του πρώην προέδρου του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον έχει στραφεί και σε κάποιους πρώην συνεργάτες του εντός του Νοσοκομείου.

Όσο στενεύει ο κλοιός των ελέγχων και της δικαιοσύνης, οι πληροφορίες θέλουν τον Χ.Τομπούλογλου λάβρο εναντίον όσων του την «έστησαν» (αυτό θεωρεί ο ίδιος). Ενδιαφέρον επίσης έχει ότι δεν κατάφερε να βρει την εγγύηση των 150.000 που όρισε η ανακρίτρια διαφθοράς Ρέα Κατσίβελη ώστε να τον αφήσει ελεύθερο.

Ναι μεν ο Χ.Τομπούλογλου αφέθηκε ελεύθερος, αλλά η εγγύηση δεν δόθηκε διότι ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει χρήματα. Λέγεται ότι έκανε αίτημα προς την ανακρίτρια, ώστε να βάλει σε υποθήκη το σπίτι που μένει αλλά και το πατρικό του!

Έπεται συνέχεια...

Διαβάστε επίσης:

Ο Τομπούλογλου, ο Γκιάτης, η γαλάζια πολιτευτής και ο Άδωνις

Ο Τομπούλογλου, οι Μαραβέλιας και Ζώης και οι Λιάπης και Βλάχος!

Αφέθηκε ελεύθερος ο Χάρης Τομπούλογλου

Το βίντεο «φωτιά» που καίει τον Χάρη Τομπούλογλου

Στον ανακριτή ο Χάρης Τομπούλογλου