ΕΛΛΑΔΑ

Με υπαίθριες φωτιές ζεσταίνονται αστυνομικοί στην Ξάνθη

Με υπαίθριες φωτιές ζεσταίνονται αστυνομικοί στην Ξάνθη

Οι ένστολοι στο Κέντρο Μεταναστών Ξάνθης διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας τους.

Με υπαίθριες φωτιές στην αυλή του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών Ξάνθης αντιμετωπίζουν το κρύο οι αστυνομικοί που απασχολούνται εκεί.

Γι’ αυτό και οι συνδικαλιστές ένστολοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κατηγορούν την Πολιτεία για τα «αίσχη που γίνονται» σύμφωνα με το thrakitoday

Η ανακοίνωση φέρει τίτλο «έως πότε» και μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Τι και αν είναι ο δεύτερος συνεχόμενος χειμώνας που έχει έρθει στη Ξάνθη. Στην Αθήνα είναι αλλιώς… Θα έπρεπε όσοι αποφασίζουν για τους συναδέλφους μας που είναι στο δρόμο, πριν βγάλουν τις αποφάσεις τους, να κλείνουν τις πόρτες των γραφείων τους, να έρχονται να βλέπουν τις συνθήκες που εργάζονται οι συνάδελφοι για ένα οχτάωρο, πριν υπογράψουν τις διαταγές.

Στο κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών για δεύτερο χειμώνα, οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν το κρύο με υπαίθριες φωτιές και μέσα σε κιόσκια που τα έχουν κλείσει με νάιλον… Κι όμως αυτή είναι η αστυνομία του 2014…και ακριβώς απέναντί τους, στα 20 μέτρα στους θαλάμους καλώς οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται με κοντομάνικα λόγω… αφόρητης ζέστης από τα καλοριφέρ!!!!».