ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Μήνυσε τον πατέρα για τη φωτογραφία του γιου στο Facebook

Κρήτη: Μήνυσε τον πατέρα για τη φωτογραφία του γιου στο Facebook

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι οι Κρητικοί γονείς ενός μικρού παιδιού, τις φωτογραφίες του οποίου όπως φαίνεται θέλησε να «ποστάρει» ο πατέρας του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μόνο που υπολόγισε χωρίς την αντίδραση της μητέρας του ανήλικου, η οποία αφενός ήθελε να προστατεύσει το παιδί της, αφετέρου θέλησε με αυτό τον τρόπο να περάσει και το μήνυμά της προς τον βιολογικό πατέρα του αγοριού...

Το περιστατικό έγινε σε χωριό του νησιού πριν από λίγα 24ωρα και αμέσως η μητέρα του μικρού υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πάντως ο μηνυόμενος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν ότι η νεαρή μητέρα δεν έκανε μήνυση μόνο επειδή δεν ρωτήθηκε που ο γιος της «φιγουράρει» στο διαδίκτυο, αλλά και γιατί το άτομο σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε η έγκληση δεν έχει αναγνωρίσει το παιδί αυτό, το παιδί δηλαδή που αυθαίρετα -σύμφωνα με πολλούς- «εξέθεσε» στον κυβερνοχώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μήνυση αφορά σε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ανήλικου αγοριού.

πηγή: cretalive.gr