Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά έκρυβε ένας ηλικιωμένος στην αποθήκη του

NEWSBOMB

Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά έκρυβε ένας ηλικιωμένος στην αποθήκη του

Την αποθήκη του σπιτιού του είχε επιλέξει ένας ηλικιωμένος για να φυλάξει τα χρήματα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει. Ο ηλικιωμένος θεωρούσε ότι το κομπόδεμά του είναι ασφαλές εκεί, αλλά λογάριαζε ... χωρίς τους κλέφτες!

Ο 83χρονος έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη δέκα χιλιάδες ευρώ, τα χρήματα δηλαδή που «σήκωσε» από την τράπεζα και τα οποία έκρυψε για μεγαλύτερη ασφάλεια στο σπίτι του και πιο συγκεκριμένα στην αποθήκη του σπιτιού του. Ο ηλικιωμένος ο οποίος διαμένει σε χωριό στο Μονοφάτσι πήγε προχθές το πρωί σε τράπεζα στα Πεζά από όπου έκανε ανάληψη δέκα χιλιάδων ευρώ, ποσό που έκρυψε σε μία αποθήκη.

Ο ίδιος σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς χθες πήγε και πάλι στην αποθήκη μία ημέρα μετά και αναζητώντας τα χρήματά του, διαπίστωσε όμως ότι του τα είχαν κλέψει. Αμέσως ενημέρωσε συγγενικά του πρόσωπα τα οποία τον
μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Πύργου όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Αστυνομικοί εξετάζουν με πολλή προσοχή την υπόθεση και εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Δεν αποκλείουν αρχικά είτε κάποιος να ακολούθησε τον ηλικιωμένο από τη στιγμή που έκανε την ανάληψη από το τραπεζικό κατάστημα στα Πεζά, είτε δράστης να είναι άτομο από το περιβάλλον του που να πληροφορήθηκε για το ζεστό χρήμα που είχε ο 83χρονος από το Μονοφάτσι.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved