ΕΛΛΑΔΑ

Άδωνις: Όλα καλά στην Κεφαλονιά

Άδωνις: Όλα καλά στην Κεφαλονιά

Την ώρα που εκατοντάδες οικογένειες στην πληγείσα από τον Εγκέλαδο Κεφαλονιά έχουν ξεσπιτωθεί, έχουν να αντιμετωπίσουν το κρύο και τη βροχή μένοντας στα αυτοκίνητά τους και αγωνιούν για την επόμενη μέρα, ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης προσέφυγε στο σύνηθες, να στήσει έναν ακόμα τηλεοπτικό καβγά, για να κρύψει την πραγματικότητα και να τα παρουσιάσει «όλα καλά».

Ο υπουργός Υγείας παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στην Κεφαλονιά, την ώρα που κάτοικος του Ληξουρίου περιέγραφε τις δραματικές ώρες που περνούσε η ίδια και οι συμπολίτες της.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκίνησε «πανηγυρικά» λέγοντας ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη κρατική κινητοποίηση σε πληγείσα περιοχή, ότι η κατάσταση είναι πολύ καλή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα νοσοκομεία του νησιού, αφού βέβαια πριν από μερικές ημέρες είχε υποβάλει τους νοσηλευόμενους στο νοσοκομείου του Ληξουρίου σε απίστευτη ταλαιπωρία. Πολλοί τότε είχαν δει ότι ο υπουργός Υγείας επιχειρούσε να αδράξει το χτύπημα του σεισμού ως ευκαιρία, για να προχωρήσει στο κλείσιμο του νοσοκομείου του Ληξουρίου.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι όλοι οι πληγέντες «θα έχουν και σπίτι και κοντέινερ και μπορούν να πάνε και στο πλοίο που έχει κενά καταλύματα, δεν υπάρχει κανένας που να μένει στο δρόμο».

Αφού λοιπόν παρουσίασε μια άλλη κατάσταση από αυτή που περιέγραφε η κάτοικος, παρενέβη ο εκδότης της εφημερίδας «Το ΧΩΝΙ», ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, και κόλλησε τον υπουργό «στα σχοινιά». Ο κ. Γεωργιάδης για να αποφύγει την ουσία των ερωτημάτων, άρχισε να φωνάζει, να επιτίθεται ακόμα και στην κάτοικο, και μιλάει για τον εαυτό του αντί να δώσει απαντήσεις στο θέμα της Κεφαλονιάς.

Στην έξαρση αυτή, ο κ. Γεωργιάδης πρόλαβε να πει ακόμα και ότι «δεν μας κατέστρεψαν τα μνημόνια, μας κατέστρεψε το κεφάλι μας το κλούβιο που μας οδήγησε να χρεοκοπήσουμε».

Μεταξύ προκλήσεων, προσβολών προς τους συνομιλητές του και διακοπών της γραμμής –σε σημεία βολικά για τον κ. Γεωργιάδη- ο υπουργός Υγείας ολοκλήρωσε την παρέμβασή του έχοντας πάρει μια γερή δόση τηλεοπτικού καβγά. Για τους Κεφαλλονίτες καμία ουσιαστική κουβέντα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις υλοποιεί το σχέδιο εξόντωσης της υγείας

Η Κεφαλονιά μετρά τις πληγές της

Να τα λεφτά για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Α. Γεωργιάδης: Ήξερα ότι τα μνημόνια είναι καταστροφή