ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό βίντεο για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε αγώνα Dragster

Συγκλονιστικό βίντεο για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε αγώνα Dragster

"Αν μία μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει εσύ μην κλάψεις διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα".

Με αυτή τη φράση αποχαιρέτησε, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει τους χιλιάδες φίλους του, λίγο πριν φύγει για το μεγάλο ταξίδι ο Νίκος Μπερδές.

Μέσα από το πιο πρόσφατο βίντεο που είχε φτιάξει ο ίδιος, ο Νίκος έφτιαξε ταυτόχρονα κι ένα μήνυμα αποχαιρετισμού προς όλους τους φίλους του.

Ένα βίντεο με το πάθος που οδηγούσε τη ζωή του, με την αδρεναλίνη που κυλούσε στις φλέβες του, ένα βίντεο γεμάτο ταχύτητα, αγάπη και μηνύματα. Τότε, ο Νίκος δεν ήξερε πως το ίδιο πάθος που οδήγησε τον αγαπημένο του Paul Walker στη γειτονία των αγγέλων, μέσα στο τάγμα των ανυπόταχτων οδηγών, θα οδηγούσε κι εκείνον στην ίδια ουράνια συμμορία.

Δείτε το βίντεο που παραχώρησαν φίλοι του Νίκου στο prismanews.gr...

Το δυστύχημα στο Ελληνικό έγινε, σύμφωνα με μαρτυρίες, λόγω λάθους των κριτών. Ο 19χρονος αναβάτης που έχασε τη ζωή του είχε ολοκληρώσει τον αγώνα του αλλά δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί από την πίστα και οι κριτές έδωσαν το πράσινο φως να φύγουν οι επόμενοι.

Μία δεύτερη μηχανή με αναβάτη έναν 23χρονο έπεσε με πολλά χιλιόμετρα πάνω στη μηχανή του 19χρονου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο 23χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αρχικά διακομίστηκε στο Ασκληπιείο και, πλέον, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για το αν και κατά πόσο τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για τέτοιου είδους αγώνες, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι δεν υπήρχε η κατάλληλη πρόληψη για να αποφευχθούν δυστυχήματα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

ΘΡΗΝΟΣ: Αυτός είναι ο 19χρονος που σκοτώθηκε στο Ελληνικό (photo)

Αιματοκύλισμα στο Ελληνικό: Ένα παλληκάρι σκοτώθηκε σε αγώνα Dragster!