ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Σπανός: Θα επιστρέψω «λευκός» -Έωλες και αστήρικτες οι κατηγορίες

Γ. Σπανός: Θα επιστρέψω «λευκός» -Έωλες και αστήρικτες οι κατηγορίες

Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ δηλώνει πως εμφανίστηκε «αυτοβούλως» στην Ασφάλεια

Συνολικά 16 άτομα έχουν συλληφθεί στα πλαίσια επιχείρησης της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση σοβαρού κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρομήτος, Γιώργος Σπανός, ο οποίος σε δήλωσή του κάνει λόγο για αυτόβουλη παρουσία στην Ασφάλεια και όχι κατόπιν σύλληψης, ενώ χαρακτηρίζει αστήρικτες τις κατηγορίες για λαθρεμπόριο καυσίμων και εκφράζει τη βεβαιότητα πως θα λάμψει η αλήθεια.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Σπανού, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΤΕΚΑ:

«Ο κ. Γιώργος Σπανός, με την ιδιότητά του τόσο ως πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΕΚΑ ΑΕ», εταιρεία πανελλήνιας εμβέλειας, η οποία συνεισφέρει τα μέγιστα στην Εθνική μας Οικονομία καταβάλλοντας για φόρους, τέλη και εισφορές κάθε χρόνο ποσά άνω των 300.000.00 ευρώ, απασχολεί δε προσωπικό άνω των 150 ατόμων, αλλά και με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της «ΠΑΕ ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923» δηλώνει με όλη τη δύναμη της ψυχής του και με κάθε ειλικρίνεια -προσόν το οποίο τον διακρίνει σε όλη τη ζωή του- ότι οι εναντίον του αποδιδόμενες κατηγορίες τυγχάνουν ΕΩΛΕΣ και ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ούτε καν τον αγγίζουν, ούτε βέβαια και την εταιρεία της οποίας προΐσταται, για αυτό το λόγο ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ και ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ στην αρμόδια Υπηρεσία Ασφαλείας.

Άλλωστε σε αυτό το συμπέρασμα θα καταλήξει αβίαστα ο οποιοδήποτε μέσος συνετός άνθρωπος λάβει γνώση της όλης υπόθεσης.

Τονίζει δε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που θα έχει σαν συνέπεια να λάμψει η όλη ΑΛΗΘΕΙΑ με αποτέλεσμα να ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΕΥΚΟΣ, όπως είναι μέχρι σήμερα πράγμα που θα του επιτρέψει να συνεχίσει μαζί με τους εκατοντάδες εργαζόμενους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ

Ρoή Ειδήσεων