ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στην παραλία Καβουρίου

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στην παραλία Καβουρίου

Την τελευταία του πνοή, στα παγωμένα νερά του Ιονίου, άφησε ο 66χρονος Αθανάσιος Λαμπαούνας από τον Πύργο, που χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του Καβουρίου.

Η αναγνώριση του πτώματος, έγινε χθες αργά το βράδυ από την αδελφή και τον ανηψιό του, που ενημερώθηκαν για το συμβάν παρακολουθώντας τις ειδήσεις των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, τον άτυχο άνδρα εντόπισαν μέσα στη θάλασσα, λίγα μέτρα από την ακτή, διερχόμενοι πολίτες που κάθε πρωί κάνουν την βόλτα τους στην περιοχή. Ήταν ημίγυμνος από τη μέση και κάτω και το μοναδικό ρούχο που φορούσε ήταν ένα μπλουζάκι, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κατακόλου, το οποίο και ανέλαβε την προανάκριση, αφού το πτώμα βρέθηκε εντός θαλάσσιου χώρου.

Τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και ότι πρόκειται για πνιγμό.

Άγνωστα τα στοιχεία του άτυχου άνδρα

Τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, μέχρι αργά το βράδυ παρέμεναν άγνωστα αφού δεν υπήρχε στο σημείο κανένα άλλο στοιχείο ή έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του, ενώ ούτε στην Αστυνομία είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Η αδελφή και ο ανηψιός του 66χρονου άνδρα, ενημερώθηκαν για την ανεύρεση του πτώματος από τα δελτία ειδήσεων των τοπικών καναλιών και η περιγραφή που δόθηκε, μαζί με το γεγονός ότι είχαν να τον δουν από το πρωί της Τετάρτης, τους έβαλε σε υποψίες.

Γύρω στις 10:00 το βράδυ απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και από εκεί, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι αστυνομικοί με το Λιμεναρχείο Κατακόλου, οι συγγενείς του θύματος, συνοδεία λιμενικού υπαλλήλου κατευθύνθηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου και στο Νεκροτομείο, όπου αναγνώρισαν τον άνθρωπό τους, δίνοντας στην πορεία τα στοιχεία του άτυχου άνδρα για να προχωρήσει η διαδικασία της προανάκρισης.