Πάτρα: Λουλούδια από τα στεφάνια κηδειών... στα πανέρια μπουζουκιών

Newsroom Newsroom

Πάτρα: Λουλούδια από τα στεφάνια κηδειών... στα πανέρια μπουζουκιών

Άλλα κόλπα εκτυλίσσονται συχνά πυκνά στα νεκροταφεία της Πάτρας, τα οποία μετατρέπονται σε επιχειρήσεις διακίνησης λουλουδιών που προορίζονται για τα νυχτερινά κέντρα της Αχαϊας.

Σύμφωνα με το patraσtimes, τα λουλούδια των νεκροταφείων είναι το αντικείμενο του πόθου, για επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην διακίνηση και προμήθεια των νυχτερινών κέντρων με λουλούδια.

Πρωταγωνιστές ιερείς και μεσάζοντες οι οποίοι – ιδιαίτερα όταν έχει κακοκαιρία οπότε η τιμή του γαρύφαλλου ανεβαίνει από τα 20 λεπτά στα 50 λεπτά – φροντίζουν να προμηθεύονται γαρύφαλλα από τα κοιμητήρια της περιοχής με τη μέθοδο της αποψίλωσης στεφανιών από κηδείες.

Όπως αναφέρει το patrastimes, για κάθε πακέτο « μεγέθους σακούλας απορριμμάτων» που παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι, καταβάλουν ποσό δέκα έως δεκαπέντε ευρώ.

Στη συνέχεια αυτοί, με τη σειρά τους, προωθούν τα γαρύφαλλα στα κέντρα διασκέδασης με αποτέλεσμα διακινητές, προμηθευτές και ιδιοκτήτες, να μένουν όλοι ευχαριστημένοι αφού τα ποσά που καταβάλλονται είναι μικρότερα από αυτά που θα έδιναν αν πήγαιναν από τον ίσιο δρόμο με νόμιμη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved