ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ: Μάχη σώμα με σώμα Αδαμόπουλου-Αλεξανδρή

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ: Μάχη σώμα με σώμα Αδαμόπουλου-Αλεξανδρή

Μάχη μέχρι τελευταίας ψήφου θα δώσουν σήμερα ο προερχόμενος από την κεντροδεξιά Πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος με τον υπ. Πρόεδρο Βασίλη Αλεξανδρή, προερχόμενο από τον πολιτικό χώρο του βαθέως ΠΑΣΟΚ, όπως μαρτυρά και η στενή του συνεργασία με τον επικοινωνιολόγο Γ. Σεφερτζή.

Το ΠΑΣΟΚ επιζητά απεγνωσμένα τη νίκη του φερόμενου ως κεντροαριστερού υποψηφίου Βασίλη Αλεξανδρή, προκειμένου να αποδείξει ότι η παρουσία του στην κοινωνία είναι ακόμα ισχυρή, μιας και ο ΔΣΑ, αποτελεί έναν εκ των πιο σημαντικών και μαζικών θεσμικών φορέων της χώρας με ερείσματα σε όλη την κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου.

Από την άλλη, ο νυν Πρόεδρος Γιάννης Αδαμόπουλος, προερχόμενος ιδεολογικά από το χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς, διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του με κύριο όπλο του, τη δίκαιη αντιμετώπιση όλων των αιτημάτων, από όποιον πολιτικό ή ιδεολογικό χώρο κι αν προέρχονταν, έλεγε στενός συνεργάτης του κ. Αδαμόπουλου στο newsbomb.gr.

Όπως και να έχει, οι ίδιοι οι δικηγόροι των Αθηνών θα αποφασίσουν σήμερα ποιος θέλουν να τους εκπροσωπεί ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά.

Το newsbomb.gr θα σας μεταφέρει όλα τα νεότερα στη διάρκεια της ημέρας.