ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κρήτη «μετακόμισε» και η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου

Στην Κρήτη «μετακόμισε» και η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου

Μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της περνά στην Κρήτη η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού που εργάζεται ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας κι Έρευνας στο Ηράκλειο τους τελευταίους μήνες.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου που εργάζεται στην ομάδα του κορυφαίου ερευνητή κ. Ταβερναράκη (ο οποίος έχει αναλάβει ήδη και τη διεύθυνση του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας του ΙΤΕ) μέσω ενός ευρωπαϊκού προγράμματος, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη δουλειά που βρήκε, αλλά και τη...ζωή στο Ηράκλειο!

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες η ίδια βρέθηκε με μία φίλη της από τη Θεσσαλονίκη σε γνωστό κρητικό εστιατόριο, όπου γεύτηκαν τους μοναδικούς μεζέδες, χορταρικά, πίτες που φαίνεται πως τις...τίμησαν δεόντως. Και μάλιστα ήρθαν σε κέφι και ζήτησαν...και τραγούδι συγκεκριμένο να ακούσουν ! Ήταν πάντως τόσο σεμνή και η ίδια που σχεδόν οι θαμώνες δεν την αναγνώρισαν.

Ήταν και οι δύο κοπέλες αρκετά...καταδεκτικές και άνοιξαν κουβέντα χωρίς να κρύψουν ότι περνούν καλά! Μάλιστα η Μαργαρίτα Παπανδρέου όταν ερωτήθηκε από που είναι είπε από το...Καλέντζι Αχαϊας τιμώντας το χωριό του παππού της. Και παραδέχτηκε ότι περνά πολύ καλά στο Ηράκλειο όπου θα είναι τα επόμενα χρόνια- λέτε να ακολουθήσει τα...χνάρια του ετεροθαλούς αδερφού της και να γίνει...κρητικοπούλα νύφη;

πηγή: cretalive.gr