ΕΛΛΑΔΑ

Νέες προφυλακίσεις για τη δολοφονία Φύσσα - Βίντεο από τη δικογραφία

Νέες προφυλακίσεις για τη δολοφονία Φύσσα - Βίντεο από τη δικογραφία

Ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα πήραν το δρόμο της φυλακής μετά την απολογία τους στις εφέτες-ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Και οι τρεις απολογήθηκαν για τα κακουργήματα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Οι ανακρίτριες οδηγήθηκαν στα συγκεκριμένα πρόσωπα, με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν συγκεντρώσει σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Πέραμα.

Ο κύκλος των απολογιών των μελών της Χρυσής Αυγής αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας με τις απολογίες άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων για συμμετοχή στην επίθεση που είχε γίνει στην Ιεράπετρα της Κρήτης, ενώ απομένουν μόνο οι βουλευτές εκείνοι για τους οποίους τελικά η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας τους.

Στο μεταξύ νέα σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα ηλεκτρονικά αρχεία των κατηγορουμένων που αποτελούν πλέον μέρος της δικογραφίας. Μεταξύ αυτών και δύο βίντεο, από νυχτερινή εκδήλωση μελών της Χρυσής Αυγής, στο οποίο χαρακτηρίζονται «εθνάρχες» για τις χώρες όπου έδρασαν, πρόσωπα όπως ο Αντόνιο Σαλαζάρ, ο Φράνκο, ο Μουσολίνι και ο Αδόλφος Χίτλερ, υλικό το οποίο οι ανακρίτριες της υπόθεσης συμπεριέλαβαν στα στοιχεία που έστειλαν στην Βουλή για την άρση ασυλίας βουλευτών του κόμματος.

Το υλικό που επεξεργάστηκαν οι Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, αφορά δύο βίντεο με καταγραφή νυχτερινής συγκέντρωσης που έχει ουσιαστικά μορφή τελετής μύησης μελών της οργάνωσης.

Οι παριστάμενοι είναι ημίγυμνοι και κάθονται οκλαδόν σε κύκλο ανάμεσα από αναμμένες δάδες.

Στο πρώτο βίντεο ο ομιλητής αναφέρει:

«Με τους εθνάρχες τους στην πρώτη γραμμή των συμπλοκών ανακατέλαβαν την εθνική τους κυριαρχία. Ήταν οι Πορτογάλλοι με τον Αντόνιο Ντε Ολιβέιρα Σαλαζάρ, ήταν ο Φρανσίσκο Φράνκο με τους Ισπανούς φαλαγγίτες, ήταν ο Μουσολίνι με τους μελανοχιτονες στην Ιταλία, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ με το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα των Γερμανών που κατάφεραν να επισκευάσουν την πληγωμένη από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανία και να δώσουν στους Γερμανούς αληθινή εθνική ελευθερία. Οι εθνικοσοσιαλιστές έδωσαν στο Γερμανικό λαό ζωή και υπερηφάνια. Έκαναν ένα κατεστραμμένο κράτος μια νέα Γερμανική αυτοκρατορία. Και οι Έλληνες όμως δεν έμειναν πίσω σε αυτή την πνευματική και ιδεολογική επανάσταση. Γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων, αναδείξανε την επανάσταση της 4ης Αυγούστου με αρχηγό και εθνάρχη τον Ιωάννη Μεταξά. Ήταν οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές αυτοί που ξαναέχτισαν το ελληνικό κράτος πέτρα-πέτρα με μόνα υλικά τα εθνικά ιδεώδη, με μόνα εργαλεία το σφυρί και το ξίφος υπό το βλέμμα του διπλού πέλεκη και του σταυρού».

Στο δεύτερο βίντεο ο ομιλητής αναφέρει:

«Διάλεξα το πιο ματωμένο κομμάτι της ιστορίας, το πιο μάλλον εντός εισαγωγικών ματωμένο αν θέλετε κομμάτι της ιστορίας, αυτής της ιδεολογίας θα ήθελα να τονίσω ότι είναι σημαντικό κάποιος και πόσο μάλλον ένας εθνικιστής να γνωρίζει μερικές πτυχές από την Ευρωπαϊκή ιστορία χωρίς να παρασύρεται από την προπαγάνδα της αριστερής τρομοκρατίας, η οποία υπάγεται με τη σειρά της στο σιωνιστικό αρρωστημένο εγκέφαλο. Επίσης ένας αληθινός εθνικιστής έχει καθήκον να κοιτά στα μάτια το παρελθόν χωρίς να φοβάται την κατακραυγή του ημιμαθούς περίγυρου. Αρχικά θα αναλύσουμε τη σημασία του εθνικού σοσιαλισμού καθώς και το τι είναι. Η απάντηση στο ερώτημα τι είναι εθνικός σοσιαλισμός φαντάζει....που είμαι....συγγνώμη λιγάκι... Η απάντηση στο ερώτημα τι είναι λαϊκός εθνικισμός φαντάζει τόσο δύσκολη να γραφεί όσο εύκολη να κατανοηθεί».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Φύσσας: Άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία του

Περιμένουν τη Βουλή για τους βουλευτές της Χ.Α.οι ανακρίτριες