ΕΛΛΑΔΑ

Νέα sms - «φωτιά» περιήλθαν στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή

Νέα sms - «φωτιά» περιήλθαν στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή

Με νέα συγκλονιστικά στοιχεία εμπλουτίζεται η δικογραφία για την «εγκληματική δράση» της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια των ανακριτριών βρίσκεται μήνυμα τρίτου προσώπου, αγνώστου μέχρι στιγμής στις αρχές, με ημερομηνία 2/6/2012, προς τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χ.Α Παν. Ηλιόπουλο το οποίο αποκαλύπτει τις έκνομες ενέργειες της οργάνωσης.

Ειδικότερα σε αυτό αναγράφονται τα εξής: "Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Τη Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ".

Στο μεταξύ η ανάκριση των ειδικών εφετών ανακριτριών Μ. Κλαπα και Ι. Δημητρόπουλου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες με τις απολογίες δύο εμπλεκομένων προσώπων στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη, ενώ ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την ίδια υπόθεση που δεν εμφανίστηκε στις αρχές.

Την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται συμπληρωματικά , ο Γιωργος Ρουπακιας, δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζογλου.

Στη συνέχεια οι δυο ανακρίτριες θα αναμένουν από τη Βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ που κατηγορούνται κατά περίπτωση για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση καθώς και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Στήριξη εισαγγελέων στους δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ