ΕΛΛΑΔΑ

ΓΣΕΒΕΕ: Απαράδεκτος αποκλεισμός από τις συναντήσεις με τη Μέρκελ

ΓΣΕΒΕΕ: Απαράδεκτος αποκλεισμός από τις συναντήσεις με τη Μέρκελ

«Σε απαράδεκτο αποκλεισμό της ΓΣΕΒΕΕ - η οποία εκπροσωπεί 600.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις - από το forum των θεσμικών εκπροσώπων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών προχώρησε η κυβέρνηση», σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συνομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, στο forum το οποίο πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ και θέμα «Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε συνθήκες κρίσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις» η ΓΣΕΒΕΕ δηλώνει ότι δεν προσεκλήθη.

«Προφανώς οι κυβερνητικοί διοργανωτές ενοχλημένοι από τις παρεμβάσεις της ΓΣΕΒΕΕ δεν ήθελαν να δοθεί η πραγματική εικόνα των επιπτώσεων που έχει η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική - με τις ευλογίες της κας Μέρκελ - της ασφυκτικής λιτότητας η οποία έχει οδηγήσει σε κλείσιμο 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 1 στις 2 στο πρόθυρα της εξαφάνισης. Και φυσικά οι κυβερνητικοί διοργανωτές δεν ήθελαν να ακουστούν στο forum οι αναπτυξιακές προτάσεις που έχει καταθέσει η ΓΣΕΒΕΕ τεκμηριωμένες μάλιστα με μελέτες του Ινστιτούτου των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων(ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)», αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσή Αυγή: Ανεπιθύμητη η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ

Μήνυμα... στήριξης στα μέτρα λιτότητας έφερε η Μέρκελ

Είπαν «ναι» στη γερμανική κατοχή!

Στην... υγεία των ξένων συμφερόντων!

Το 69% των Ελλήνων «σταυρώνει» τη Μέρκελ!

Στην Αθήνα για τα «εύσημα» στην κυβέρνηση η Μέρκελ

Έρχεται η Μέρκελ με τα δώρα

«Χρειαζόμαστε μια ευρωπαϊκή Γερμανία και όχι μια γερμανική Ευρώπη»

Δείτε τον 45χρονο που ασελγούσε σε ανήλικους

Παϊδάκια ζήτησε να φάει η Μέρκελ

Ρίχνουν… βελάκια στη Μέρκελ

Σας… διεγείρει η μυρωδιά του;

Ελληνες μαθητές στο βιβλίο Γκίνες

Τι θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι;

Φρούτα και λαχανικά που περιέχουν δηλητήριο