ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο-ΣΟΚ λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη» - «Προσευχηθείτε για τη μαμά»

Βίντεο-ΣΟΚ λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη» - «Προσευχηθείτε για τη μαμά»

«Στο κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία για την τουρίστρια που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, μετά τον τραυματισμό της από αυτοσχέδιο βαρελότο που πέταξε ασυνείδητος μέσα στον κόσμο λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη» στην πιο κεντρική εκκλησία της Οίας.

Η Αμερικανίδα, που παραμένει σε σοβαρή κατάσταση, είναι η πιο βαριά τραυματισμένη από όλους.

Άμεσα χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Οι άλλοι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο, οι δύο με εγκαύματα κυρίως στα πόδια, ενώ ένας 50χρονος Έλληνας κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση σύζυγος και κόρη

Ο «τσακισμένος» σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που τραυματίστηκε πιο ελαφρά, μίλησε στο δελτίο του Alpha για το γεγονός: «Μόλις είχαμε κάνει δύο βήματα όταν έγινε μια δυνατή έκρηξη πίσω μας. Μόλις γύρισα εξερράγη άλλο ένα βαρελότο. Δεν το είδα αλλά πρέπει να έσκασε στα πόδια μας. Είχαν πετάξει τα βαρελότα στον κόσμο και πολλοί είχαν πέσει κάτω τραυματισμένοι».

Την δική τους αγωνία βιώνουν και τα δύο παιδιά τους. Μάλιστα η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας έγραψε στο facebook: «Είναι σουρεαλιστικό να διαβάζεις άρθρα με τίτλο, τρεις αμερικανοί τουρίστες τραυματίστηκαν και να πρόκειται για τους γονείς σου».

Διαβάστε επίσης:

Ματωμένο και το φετινό Πάσχα από βεγγαλικά και κροτίδες

Επτά τραυματίες από βεγγαλικό στη Σαντορίνη - Στην εντατική τουρίστρια