ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήρια για την Εργατική Πρωτομαγιά και στην Κρήτη

Συλλαλητήρια για την Εργατική Πρωτομαγιά και στην Κρήτη

Φορείς και συλλογικότητες στην Κρήτη, πραγματοποιούν συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις για να τιμήσουν την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Στο Ηράκλειο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, το ΝΤ Ηρακλείου της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ τιμά τη σημερινή ημέρα με εκδηλώσεις και κάλεσμα για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη.

Στις 9.30, ξεκίνησε εκδήλωση με διοργανωτές το ΕΚΗ και το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, για τη βράβευση των παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής με θέμα την Εργατική Πρωτομαγιά- Ειρήνη στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων του ΕΚΗ, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Στις 10 το πρωί πραγματοποιήθηκε απεργιακή συγκέντρωση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων του συνδικαλιστικού κινήματος καθώς και στους τόπους όπου δολοφονήθηκαν ο Στρατής Περγαλίδης και οι αδελφοί Χατζηγιώργη.

Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποίησε στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας, το ΠΑΜΕ.

Στα Χανιά, επίσης με δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς και στα νέα καταστήματα, τιμούν την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στην Πλατεία Αγοράς στις 10:00, η συγκέντρωση με διοργανωτές την ΑΔΕΔΥ, ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. και στη συνέχεια πορεία.

Στα Νέα Καταστήματα, την ίδια ώρα, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια για την Εργατική Πρωτομαγιά

Πρωτομαγιά με απεργίες και κινητοποιήσεις

ΚΚΕ: Η εργατική τάξη να γυρίσει την πλάτη στα κόμματα της Ε.Ε.