ΕΛΛΑΔΑ

Αδερφή Φαίης: Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο

Αδερφή Φαίης: Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο

Η αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με τον βασικό κατηγορούμενο – Όπως κατέθεσε εκείνος την πίεσε να αποκρύψει τον γεγονός ότι χτύπησε την αδερφή της το μοιραίο βράδυ

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η δίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 23χρονης Φαίης Μπλάχα τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.

Στο δικαστήριο προσήλθε ως κατηγορούμενη αλλά και ως πολιτικώς ενάγουσα η αδελφή του θύματος Μαριαλένα Μπλάχα η οποία παραδέχθηκε ότι είχε σχέση και με τον βασικό κατηγορούμενο της δικής Βαγγέλη Στεφανάκη για περίπου μια εβδομάδα και σε διάστημα πριν εκείνος συνάψει σχέση με την αδελφή της.

«Στην αρχή η Φαίη δεν γνώριζε για τη σχέση μου με τον Στεφανάκη. Μετά της το είπα γύρω στο Μάρτιο. Νευρίασε και με τους δύο αν και προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν κινδυνεύει από εμένα».

Αναφερόμενη στο τραγικό περιστατικό η αδελφή του θύματος είπε: "Πληροφορήθηκα το πρωί του Σαββάτου το συμβάν. Με πήρε τηλέφωνο ο κατηγορούμενος και μου είπε ότι είναι ανάγκη να με συναντήσει. Βρισκόμουν στο σπίτι μου και δώσαμε ραντεβού. Τον συνάντησα και μου είπε ότι τσακώθηκε εκείνο το βράδυ με την αδελφή μου".

«Με έπαιρναν τηλέφωνα και μου έλεγαν διάφορα. Της τα είπα και τσακωθήκαμε. Τη χτύπησα», της είπε.

«Με πίεσε να πω ψέματα. Φοβόμουν πολύ. Μου ζήτησε να αποκρύψω τον γεγονός ότι την χτύπησε».

Με δάκρυα στα μάτια η κατηγορούμενη παραδέχθηκε ότι έπρεπε να είχε πει στη αστυνομία την αλήθεια από την πρώτη στιγμή και υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος την απείλησε πως θα διέδιδε βίντεο με ερωτική τους συνεύρεση.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Να μην τον είχα γνωρίσει ούτε εγώ ούτε η αδελφή μου».

Όσον αφορά στη δική της συμπεριφορά της μετά το θάνατο της αδελφής της, η κατηγορούμενη υποστήριξε πως στην κηδεία πήγε με συνοδεία αστυνομικού καθώς είχε απειληθεί για λιντσάρισμα από κατοίκους της περιοχής και ότι στο μνημόσυνο δεν παρέστη γιατί εργαζόταν σε καλλιστεία σκύλων στη Θεσσαλονίκη και είχε ανάγκη τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης

«Η κόρη μου ήξερε ότι ο φίλος της είχε σχέση με την αδερφή της»

Δολοφονία και όχι ατύχημα ο θάνατος της Φαίης