ΕΛΛΑΔΑ

Φίλη Φαίης: «Η Μαριαλένα απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Φίλη Φαίης: «Η Μαριαλένα απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Νέα στοιχεία για το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης που στοίχησε τη ζωή στην 23χρονη Φαίη Μπλάχα τον Απρίλιο του 2013 προκύπτουν από άλλη μια κατάθεση.

Η καλύτερη φίλη της άτυχης 23χρονης, Δάφνη που έχει κληθεί ως μάρτυρας την ερχόμενη εβδομάδα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, είχε περιγράψει στην αρχική της κατάθεση τον ρόλο της Μαριαλένας στις τεταμένες σχέσεις της αδελφής της με τον Βαγγέλη Στεφανάκη.

Η Δάφνη περιγράφει αλλεπάλληλους καυγάδες ανάμεσα στα τρία μοιραία πρόσωπα, αλλά και απειλές από την πλευρά της Μαριαλένας.

«Ο Στεφανάκης γινόταν καταπιεστικός με την Φαίη και τσακώνονταν συχνά, και δεν την άφηνε να βγαίνει έξω μόνη της τις περισσότερες φορές. Η Μαριαλένα έλεγε επίσης στον Στεφανάκη ότι αν δεν χωρίσει με τη Φαίη, θα αυτοκτονούσε και τον παρακαλούσε να φύγουν μακριά για να ζήσουν τον υποτιθέμενο έρωτά τους».

Στη συνέχεια περιγράφει τι ακολούθησε όταν αποκαλύφθηκε η παράλληλη σχέση.

«Ο Στεφανάκης είχε δεσμό με τη Φαίη και την παρουσίαζε παντού ως σχέση του. Κάποια στιγμή ο Στεφανάκης άρχισε να έχει ερωτικές σχέσεις με τη Μαριαλένα. Η Φαίη το υποψιαζόταν και κάποια στιγμή ο Στεφανάκης το παραδέχτηκε, είπε στη Φαίη ότι θα ξεκόψει με τη Μαριαλένα και η Φαίη τον συγχώρεσε».

Ωστόσο, σύμφωνα με την Δάφνη η Μαριαλένα όχι μόνο δεν υποχώρησε αλλά προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πετύχει τον χωρισμό του ζευγαριού με βαριές κατηγορίες εναντίον της αδελφής της, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews».

«Η Φαίη μου εμπιστευόταν ότι η Μαριαλένα έβαζε λόγια στον Στεφανάκη σε βάρος της, λέγοντάς του ότι παίρνει ψυχοφάρμακα, ότι έχει πάει με φίλους του Στεφανάκη, ότι έχει χωρίσει παντρεμένα ζευγάρια και ότι κάνει τα χειρότερα».

Ακόμα, η καλύτερη φίλη της άτυχης Φαίης καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς της Μαριαλένας περί εκβιασμού της από τον Στεφανάκη με ροζ βίντεο, όπως υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου.

Η πολύκροτη δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαΐου με την κατάθεση της Δάφνης, του πρώην συζύγου της Μαριαλένας και του πατέρα του Στεφανάκη.

Διαβαστε επίσης: Η αδελφή της Φαίης και πάλι σε καλλιστεία σκύλων δύο ημέρες πριν τη δίκη

Φίλη Φαίης: Η αδελφή της ήθελε να βάλει μπράβους να την χτυπήσουν

Αδερφή Φαίης: Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης

«Η κόρη μου ήξερε ότι ο φίλος της είχε σχέση με την αδερφή της»

Δολοφονία και όχι ατύχημα ο θάνατος της Φαίης