ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Ροδόπη με 63χρονο που βρέθηκε νεκρός σε ρυάκι

Θρίλερ στη Ροδόπη με 63χρονο που βρέθηκε νεκρός σε ρυάκι

Με τον πλέον τραγικό τρόπο επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας 63χρονος Μουσουλμάνος κάτοικος της Ροδόπης.

Πρόκειται για τον Ιμπραήμογλου Χουσεΐν, γεννηθέντα το 1951, κάτοικος του Δήμου Αρριανών, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό.

Η τραγική περίπτωση αυτοχειρίας σημειώθηκε την Παρασκευή 30 Μαΐου, αλλά το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε δύο μέρες μετά την Κυριακή 1η Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χρόνος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας το πρωί της Παρασκευής, οπότε και αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο χωριό του, όπου αγόρασε μικρή ποσότητα βενζίνης την οποία αποθήκευσε σε κουτί αναψυκτικού περιεκτικότητας μερικών λίτρων. Από εκεί κατευθύνθηκε σε αγροτική περιοχή της Φιλύρας, όπου έβαλε φωτιά. Υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κηφνίδης που τον εξέτασε διενεργώντας νεκροψία – νεκροτομή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η σύζυγός του ανησυχώντας γιατί ο άνδρας της δεν επέστρεψε στο σπίτι και δεν είχε επικοινωνήσει, δήλωσε την εξαφάνισή του ειδοποιώντας την αστυνομία. Άγνωστο πως ο άνδρας βρέθηκε, δύο μέρες μετά την αυτοκτονία του και συγκεκριμένα την Κυριακή, πεσμένος σε ρυάκι κοντά στον οικισμό Δοκό.

Δύο μέρες παρέμεινε μέσα στο νερό ο άτυχος άνδρας μέχρι να βρεθεί μετά από αναζητήσεις.

Αιτία θανάτου είναι τα εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλη την επιφάνεια του σώματός του. Ο 63χρονος αυτόχειρας, που κατάγεται από τον Έβρο, κηδεύτηκε το απόγευμα στο χωριό του.

Διαβάστε επίσης: Έχασε η Μυτιλήνη 2.250 τουρίστες λόγω θαλασσοταραχής