ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: Με το κορδόνι των παπουτσιών του κρεμάστηκε ο 24χρονος

Καρδίτσα: Με το κορδόνι των παπουτσιών του κρεμάστηκε ο 24χρονος

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον απαγχονισμό του 24χρονου στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας

Όπως διαβάζουμε στο magnesianews, o νεαρός βρίσκονταν στην Καρδίτσα διότι χθες άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της πόλης η δίκη του, η οποία διεκόπη για να συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Σήμερα το πρωί όμως και λίγο πριν τη μεταγωγή του στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού όπου ήταν προφυλακισμένος, βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Σύμφωνα με το Θεσσαλία TV, ο 24χρονος κρεμάστηκε χρησιμοποιώντας τα κορδόνια των παπουτσιών του τα οποία μάλιστα δεν βρίσκονταν μέσα στο κελί!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα παπούτσια του βρισκόταν έξω από το κελί του, αλλά ο ίδιος, κατάφερε να τα σύρει προς το μέρος του με μια πετσέτα που του είχαν δώσει, στη συνέχεια, έβγαλε τα κορδόνια και δημιούργησε βρόγχο και κρεμάστηκε, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη το σημείο που έδεσε τη μια άκρη του.

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο ανθυπαστυνόμοι του Τμήματος, που εκτελούσαν καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Με Σούπερ Πούμα μεταφέρθηκε το νεογέννητο στο ΠΑΓΝΗ

Λαμία: Παλεύουν για το αυτονόητο – Ζητούν ασφαλές οδικό δίκτυο οι κάτοικοι

Εξαπατούν ανέργους με προγράμματα εργασίας που δεν υπάρχουν

ΟΗΕ: Αυτό είναι το συγκλονιστικό βίντεο για τους πρόσφυγες

Ροή Ειδήσεων