ΕΛΛΑΔΑ

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» η δολοφονία του 30χρονου στον Άγιο Δημήτριο

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» η δολοφονία του 30χρονου στον Άγιο Δημήτριο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 30χρονου ο οποίος βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.


Όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας, δράστης της δολοφονίας ήταν ένας 22χρονος.

Η αστυνομία από το Σάββατο κιόλας είχε υποψίες πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε. Ο δράστης μάλιστα, κατά την σύλληψή του ομολόγησε πως είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα και πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντάλλαζαν απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δράστης, το θύμα και η παρέα του λίγη ώρα πριν την δολοφονία, είδαν τον αδερφό του να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα τους. Αμέσως το θύμα και οι φίλοι του ανάγκασαν τον αδερφό του δράστη να σταματήσει το όχημα και στη συνέχεια του επιτέθηκαν.
Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον 30χρονο δολοφονημένο, ο οποίος στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και οδήγησε τον νεαρό που λίγη ώρα πριν είχε δεχθεί επίθεση, στο σπίτι του, προκειμένου να βρουν τον αδερφό του και να ξεκαθαρίσουν παλιότερους «λογαριασμούς» τους.

Μόλις ο 22χρονος αντιλήφθηκε πως το θύμα οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του, κατέβηκε στον δρόμο και περίμενε να εμφανιστεί. Όταν είδε το όχημα, πυροβόλησε προς το παρμπρίζ. Τότε το θύμα προσπάθησε να πατήσει τον δράστη, ωστόσο χωρίς επιτυχία. Έτσι ο δράστης μπόρεσε να ρίξει τις καταδικαστικές βολές, ενώ από τα σκάγια τραυματίστηκε ελαφρά και ο αδερφός του.

Στο σπίτι του πατέρας τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το δίκαννο όπλο που όπως αποδείχθηκε, ήταν μοιραίο για τον 30χρονο. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών δρούσε στο «Ελ. Βενιζέλος»