ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία στον Νέο Κόσμο

Άγρια δολοφονία στον Νέο Κόσμο

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Ένας Έλληνας ηλικίας 30 ετών βρέθηκε νεκρός στον δρόμο, έχοντας δεχθεί πυρά από πυροβόλο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας έπεσε δίπλα από ένα αυτοκίνητο (μέσα σε αυτό βρέθηκαν και αίματα) από σφαίρες που δέχθηκε στον λαιμό και στο στήθος. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα σε ασφαλή συμπεράσματα.

Εικάζεται πως οι «εκτελεστές» βρίσκονταν σε αυτοκίνητο και σταμάτησαν ξαφνικά μπροστά στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Εθνομαρτύρων και Πολυνείκους στον Άγιο Δημήτριο. Χωρίς να περιμένουν ούτε δευτερόλεπτο, άνοιξαν πυρα εναντίον του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αυτή την ώρα εξετάζεται το παρελθόν του νεκρού, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο σεσημασμένο κακοποιό που στο παρελθόν έχει διαπράξει κλοπές και ληστείες.

Η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα πως η άγρια δολοφονία είναι αποτέλεσμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, από άντρες του υποκόσμου που παλιότερα συνεργάζονταν μαζί του.

Διαβάστε ακόμα:

Πανελλήνιες: «Ασανσέρ» οι βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ