ΕΛΛΑΔΑ

Οινόη: Άγρια καταδίωξη ληστών με ανταλλαγή πυροβολισμών

Οινόη: Άγρια καταδίωξη ληστών με ανταλλαγή πυροβολισμών

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και βαριά οπλισμένων ληστών σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 στην περιοχή της Οινόης.

Οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο δράστες, οι οποίοι γύρω στις 12:00 διέπραξαν ληστεία σε εταιρεία αντιπροσωπείας τσιγάρων, στη Θήβα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επιχείρηση συμμετέχει και ομάδα της ΕΚΑΜ.

"Μπούκαραν" με καλάσνικοφ στην εταιρεία

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν οι δύο ληστές, βαριά οπλισμένοι εισέβαλλαν στην επιχείρηση αντιπροσωπείας τσιγάρων στη Θήβα, από όπου με την απειλή καλάσνικοφ κατάφεραν να αρπάξουν χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας, Hyundai, το οποίο φέρει αθηναϊκές πινακίδες και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, άνδρες της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή της Οινόης το αυτοκίνητο των δραστών.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών

Την ώρα που άνδρες της Αστυνομίας πλησίασαν προς το αυτοκίνητο, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, με τους δύο ένοπλους ληστές να καταφέρνουν και πάλι να ξεφύγουν. Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. "χτενίζουν" την εύρυτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Θήβα: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τρεις ληστές με καλάσνικοφ