ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξωθούσε στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες, μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί στην Αθήνα τρία μέλη, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, καθώς και δύο αλλοδαπές εκδιδόμενες, ενώ αναζητούνται από την Αστυνομία ακόμα δύο γυναίκες, οι οποίες θεωρούνται μέλη της ομάδας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, ένας 52χρονος, ήταν υπεύθυνος για τον εντοπισμό και την επιλογή των γυναικών που εκδίδονταν, κανόνιζε ερωτικά ραντεβού με πελάτες, καθόριζε τις τιμές των ραντεβού, καθώς και τα χρηματικά ποσά που λάμβαναν οι εκδιδόμενες και οι οδηγοί μετά από κάθε ραντεβού.

Τον ρόλο της υπαρχηγού φέρεται να είχε μία 37χρονη, η οποία αναζητείται από την Αστυνομία και χειριζόταν την τηλεφωνική σύνδεση μέσω της οποίας κανόνιζε τα ραντεβού και παράλληλα βοηθούσε τον 52χρονο στην επιλογή των γυναικών.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας, για παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα, καθώς και της νομοθεσίας για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια.

Διαβάστε επίσης:

Οινοή: Άγρια καταδίωξη ληστών με ανταλλαγή πυροβολισμών