ΕΛΛΑΔΑ

Κατάθεση ΣΟΚ: «Οι ληστές με έκαψαν με σίδερο και απειλούσαν να με τυφλώσουν»

Κατάθεση ΣΟΚ: «Οι ληστές με έκαψαν με σίδερο και απειλούσαν να με τυφλώσουν»

Σπείρα ληστών εισέβαλε σε σπίτι στους Θρακομακεδόνες και υπέβαλαν 4μελη οικογένεια σε άγρια βσανιστήρια

Η αγριότητα των τεσσάρων κουκουλοφόρων ληστών που εισέβαλαν σε μονοκατοικία χθες τα ξημερώματα στους Θρακομακεδόνες, είναι πρωτοφανής. Βασάνισαν τετραμελή οικογένεια προκειμένου να τους αποκαλύψουν που κρύβουν τα χρήματα στο σπίτι τους και στη συνέχεια άφησαν τα θύματα τους δεμένα και φιμωμένα για τρεις ολόκληρες ώρες !

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της ασφάλειας, οι οποίοι πήραν κατάθεση από τον πατέρα, έπαθαν σοκ από τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλαν !

«Με βασάνισαν για να τους πω που έχω τα χρήματα!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ο οποίος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα είπε στους αστυνομικούς : «Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με πιστόλια και μαχαίρια, μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Με την απειλή των όπλων μας ακινητοποίησαν, φίμωσαν και έδεσαν εμένα, τη γυναίκα μου και τα δύο μας ανήλικα παιδιά και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Για να τους αποκαλύψω που είναι κρυμμένα τα χρήματα, με έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο στο πόδι και με απειλούσαν ότι θα με τυφλώσουν από το ένα μάτι !

Για να με πιέσουν μάλιστα περισσότερο, έφθασαν στο σημείο να μου πουν ότι θα κόψουν το δάχτυλο του μεγάλου μου γιου ! Τελικά αφού άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά έφυγαν.

Μετά από αρκετή ώρα κατάφερα να λυθώ και να καλέσω σε βοήθεια.»

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, ψάχνουν για αποτυπώματα και DNA των τεσσάρων αδίστακτων ληστών, ενώ έχουν πάρει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Όπως λένε, πρέπει να συλληφθούν άμεσα πριν "ξαναχτυπήσουν"...

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Ξυλουργός καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης!