ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή τη σύλληψη Μαζιώτη

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή τη σύλληψη Μαζιώτη

Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης ,Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη, απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες της επικράτειας.

Το μήνυμα του Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη προς τις αστυνομικές υπηρεσίες:

«Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για το Σώμα που υπηρετούμε. Ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των συναδέλφων μας, που εντόπισαν και συνέλαβαν τον Μαζιώτη, σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, αντικατοπτρίζει και αντανακλά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά, όλοι οι αστυνομικοί, σε κάθε σημείο της Πατρίδας μας.

Η δική σας παρουσία, το δικό σας έργο δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο.

Ως Αρχηγός του Σώματος σας συγχαίρω και σας καλώ να συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια. Με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αυταπάρνηση, πιστοί στον όρκο μας και με γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά που εκπροσωπεί η Ελληνική Αστυνομία.»

Διαβάστε επίσης:

Με αυτήν την ταυτότητα κυκλοφορούσε ο Ν. Μαζιώτης

Συγχαρητήρια Σαμαρά από τις Βρυξέλλες στον ειδικό φρουρό για τη σύλληψη του Μαζιώτη

Η μάχη κατά της τρομοκρατίας θα είναι διαρκής

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Μαζιώτης (pics&vid)

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο τρομοκράτης (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο πεζοδρόμιο η περούκα του τρομοκράτη (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο newsbomb.gr (vid)