ΕΛΛΑΔΑ

Η μάχη κατά της τρομοκρατίας θα είναι διαρκής

Η μάχη κατά της τρομοκρατίας θα είναι διαρκής

Η μάχη κατά της τρομοκρατίας είναι επίπονη και διαρκής, σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Στη συνέντευξη Τύπου ακόμα έγινε γνωστό πως ο Νίκος Μαζιώτης με τα στοιχεία της πλαστής του ταυτότητας είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο μάρκας Huynday. Το όνομα που χρησιμοποιούσε στην ταυτότητα που είχε μαζί του ήταν Μιχελάκης Μιχάλης.

Αρχικά δηλώσεις για τη σύλληψη του Μαζιώτη έκανε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Δημήτρης Τσακνάκης ο οποίος αφού συνεχάρη τους αστυνομικούς που έλεβαν μέρος στην επιχείρηση, τόνισε πως ο Νίκος Μαζιώτης έριξε οκτώ πυροβολισμούς πριν τη σύλληψή του.

Ο κος Τσακνάκης αποκάλυψε πως ο Μαζιώτης είχε αγοράσει αυτοκίνητο με τα πλαστά του στοιχεία κι έδωσε στη δημοσιότητα τις πινακίδες του αυτοκινήτου, οι αριθμοί των οποίων είναι ΥΗΤ – 2959.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, αφού συνεχάρη την ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη, τόνισε πως ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας είναι συνεχής και επίπονος. Είπε πως η σύλληψη του Μαζιώτη έχει ήδη γίνει θέμα και στο εξωτερικό, ενώ μετέφερε τους χαιρετισμούς και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο κέντρο την ώρα της σύλληψης.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως όταν γυρίσει από το ταξίδι του στις Βρυξέλες, θα συγχαρεί αυτοπρόσωπος τους άντρες της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Μαζιώτης (pics&vid)

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο τρομοκράτης (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο πεζοδρόμιο η περούκα του τρομοκράτη (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο newsbomb.gr (vid)

Σύλληψη Μαζιώτη: ΜΑΤ και αντιτρομοκρατική στο Μοναστηράκι (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Τουρίστας ο τραυματίας στη συμπλοκή (pic)

Ποιος είναι ο Νίκος Μαζιώτης (video + photos)

Η στιγμή της σύλληψης του Ν. Μαζιώτη (pic)