ΕΛΛΑΔΑ

«Το Αεροδρόμιο Χανίων δεν μπορεί να πουληθεί σε κανέναν»

«Το Αεροδρόμιο Χανίων δεν μπορεί να πουληθεί σε κανέναν»

Μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για την «τύχη» των δύο αεροδρομίων της Κρήτης, στα Χανιά και στο Καστέλι - Διαβάστε όλο το παρασκήνιο και τις πληροφορίες- Τι λέει ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

Οι εξελίξεις που αφορούν τα δυο μεγάλα αεροδρόμνια της Κρήτης αποτελούν το τελευταίο διάστημα αντικείμενο δημοσιογραφικής έρευνας. Το Flashnews.gr ανοίγει το φάκελο των δυο αεροδρομίων με μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε για το αεροδρόμιο των Χανίων ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, ο οποίος ήταν εξίσου αποκαλυπτικός όπως και για το ενδεχόμενο κατασκευής του αεροδρομίου του Καστελίου.

Ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ Βασίλης Αλεβιζόπουλος μίλησε εφ όλης της ύλης και για το Αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογίαννης» και για την ενδεχόμενη πώληση ή εκμίσθωση του για 50 χρόνια από την Ελληνική κυβέρνηση.

Ο κύριος Αλεβιζόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «Η κυβέρνηση θέλει να μιλάει για το Σύνταγμα και τους κανόνες της ΕΕ και από την άλλη τους αγνοεί. Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι μονοπώλιο και προστατεύεται από συγκεκριμένους όρους...».

Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr και δείτε ΕΔΩ περισσότερα για το αεροδρόμιο στο Καστέλι