ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχές της Αττικής για τον εντοπισμό γιάφκας του Μαζιώτη

Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχές της Αττικής για τον εντοπισμό γιάφκας του Μαζιώτη

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν αύριο σε περιοχές της Αττικής καθώς και σε Καλαμάτα και Φθιώτιδα για τον εντοπισμό γιάφκας – κρησφύγετου του Μαζιώτη και του συνεργού του

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και αύριο σε Αγία Παρασκευή και στην οδό Πατησίων, για τον εντοπισμού γιάφκας του Νίκου Μαζιώτη, καθώς σε αυτές τις περιοχές κυκλοφορούσε ο καταζητούμενος.

Ταυτόχρονα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου θα αρχίσουν επίσης έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς ο 35χρονος συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, φέρεται ότι δρούσε εκεί. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. θα διενεργήσει έρευνες και σε Καλαμάτα και Φθιώτιδα, περιοχές όπου επισκεπτόταν και δρούσε ο 35χρονος.

Συνεργός του Μαζιώτη εμπλέκεται στην απαγωγή Μυλωνά

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση τρομοκρατίας, που έχει προκύψει μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος Γ.Π. συνεργός του Μαζιώτη, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής ένταλμα σύλληψης, καθώς εμπλέκεται στις ένοπλες ληστείες σε τράπεζα της Ακράτας το 2012 και σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα το 2013, βρίσκεται πίσω και από την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά, το 2008. Μία απαγωγή την οποία οργάνωσε, ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο 35χρονος, το "δεξί χέρι" του τρομοκράτη, είναι το άτομο που κατηγορείται ότι έκλεψε αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες στην απαγωγή του επιχειρηματία. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί ερήμην, καθώς δεν παρέστη στο δικαστήριο.

Η εμπλοκή του 35χρονου, τόσο στις ληστείες, όπου "πρωταγωνιστούσε" ο Μαζιώτης, όσο και στην απαγωγή που οργάνωσε ο Παλαιοκώστας αποδεικνύει τη διασύνδεση της τρομοκρατίας με το κοινό ποινικό έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Γείτονας με υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο Νίκος Μαζιωτής