ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: 60χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς με γεωργικό εργαλείο

Πρέβεζα: 60χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς με γεωργικό εργαλείο

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πρέβεζας η σύλληψη ενός 60χρονου από την Αστυνομία, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό έλαβε χώρα στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας και ο 60χρονος κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, στις 25 Ιουλίου, ύστερα από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του για διακεκριμένη φθορά, παράνομη βία και συκοφαντική δυσφήμηση, επιτέθηκε στους αστυνομικούς με γεωργικό εργαλείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, σε βάρος 60χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η σχετική ποινική δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον τα αδικήματα της αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβασης διατάξεων της νομοθεσίας περί όπλων, διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας, δυσφήμισης και συκοφαντικής δυσφήμησης.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, ο 60χρονος κατείχε στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλιππιάδας, υλικό με πορνογραφία ανηλίκων.

Σε κατ' οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτογραφίες και σκίτσα με παιδική πορνογραφία.

Επίσης, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ένα τσεκούρι, ένα γεωργικό εργαλείο, καθώς και ένας σκληρός δίσκος υπολογιστή και επτά ψηφιακοί δίσκοι ( DVD's ), οι οποίοι θα αποσταλούν για τις απαραίτητες αναλύσεις στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ότι, ο 60χρονος είχε συλληφθεί αρχικά το μεσημέρι της 25.07.2014, ύστερα από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του για τα αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας και συκοφαντικής δυσφήμησης. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο 60χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με γεωργικό εργαλείο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.»

Διαβάστε επίσης:

Κύμη: Μετά το μνημόσυνο 55 άτομα πήγαν στο… νοσοκομείο!

Πλάτανος καταπλάκωσε θανάσιμα 9χρονο παιδάκι

Τρίκαλα: Δεν φαντάζεστε τι έκρυβε το κεσεδάκι – Αντί γιαούρτι έφαγε…

Η μαύρη τρύπα του ΟΑΕΕ οδηγεί στο χάος τους ελεύθερους επαγγελματίες

Εύβοια: Με το… καλημέρα ένοπλη ληστεία – Απείλησαν με όπλο και τσεκούρι

Διπλάσια μοριοδότηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σε απομακρυσμένες περιοχές