ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ζημιά από πυρκαγιά σε αποθήκη εργοστασίου

Μεγάλη ζημιά από πυρκαγιά σε αποθήκη εργοστασίου

Ολοσχερώς καταστράφηκε ο αποθηκευτικός χώρο εργοστασίου εμπορίας ελαιών, από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία, στις 8.30 το βράδυ και είχε αποτέλεσμα να καταστραφεί ποσότητα μεγαλύτερη των 500 τόνους ελαιών που βρισκόταν σε μεγάλα πλαστικά βαρέλια εντός του εργοστασίου.

Περαστικοί οδηγοί είδαν τον μαύρο καπνό να βγαίνει από το εργοστάσιο και ειδοποίησαν στις 8.30 το βράδυ την Πυροσβεστική, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, τόσο από την υπηρεσία της Β’ ΒΙ.ΠΕ, όσο και από τις δυνάμεις που βρισκόταν στα ορεινά του Αλμυρού, για να αντιμετωπίσουν μεγάλη φωτιά.

Επί τόπου πήγαν 11 οχήματα και 30 πυροσβέστες, που με μάσκες προσέγγισαν το χώρο, λόγω του μαύρου καπνού που ανέδιδαν τα μεγάλα πλαστικά βαρέλια που καίγονταν.

Η φωτιά σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ξέσπασε εντός του περιφραγμένου χώρου του εργοστασίου, όχι στο χώρο του εργοστασίου, αλλά σε παράπλευρο κτίριο – αποθήκη. Στην αποθήκη βρίσκονταν πάνω από 500 τόνοι ελιές σε μεγάλα πλαστικά δοχεία.

Από την φωτιά δεν κινδύνεψε το εργοστάσιο, αλλά καταστράφηκε ολοσχερώς σχεδόν η αποθήκη, που είναι μεταλλική κατασκευή και κατέρρευσε η σκεπή.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς και για το εάν ακολουθήθηκε το σχέδιο πυρασφάλειας του εργοστασίου, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Στο χώρο αναμένεται να μείνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής ίσως και όλη τη νύχτα, για να σβήσει καλά η πυρκαγιά και να μην υπάρξει κίνδυνος για το εργοστάσιο.

Πηγή: magnesianews.gr

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Τηλεφώνημα για βόμβα στο αεροδρόμιο

Καστοριά: Κίνδυνος - θάνατος τα «διατηρητέα» κτίρια

ΚΑΣ: Αναβλήθηκε η εξέταση μελέτης για τις αρχαιότητες στο μετρό Θεσσαλονίκης

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα νεκρά παιδιά της Γάζας (pics)

Ρoή Ειδήσεων