ΕΛΛΑΔΑ

Τι πρέπει να προσέξουν όσοι ταξιδεύουν προς Λαμία

Τι πρέπει να προσέξουν όσοι ταξιδεύουν προς Λαμία

Τι πρέπει να προσέξουν όσοι θα ταξιδέψουν προς Λαμία, Ευρυτανία, Δομοκό, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα κλπ, για να αποφύγουν τη μεγάλη ταλαιπωρία.

Η τροχαία θα είναι στο πόδι τις επόμενες ημέρες για να βοηθήσει στην ομαλή έξοδο των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο, ωστόσο αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι αρκετό, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις οι συνθήκες είναι τέτοιες, που οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή,αναφέρει το lamiareport.gr.
Λόγω των έργων που εκτελούνται στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, έχει κλείσει η κεντρική είσοδος της πόλης (ο κόμβος της εισόδου από Αθήνα). Έτσι λοιπόν ο κύριος όγκος των οχημάτων έχει ως μοναδική είσοδο τον κόμβο της Αγ. Παρασκευής στη ΒΙΠΕ.

Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν έχουν φροντίσει να υπάρχει η κατάλληλη σήμανση για να βοηθούν τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι "ψάχνονται" αφού δεν γνωρίζουν τη νέα διαδρομή.

Οδηγίες προς διερχόμενους οδηγούς

Όσοι έρχονται από Αθήνα και θέλουν να μπουν στη Λαμία, είτε πάνε προς Καρπενήσι, είτε προς άλλες Θεσσαλικές πόλεις, καλό θα είναι να μπαίνουν από τον κόμβο του Μπράλου και να ακολουθούν τις πινακίδες προς Δαμάστα - Ηράκλεια - Λαμία.

Με αυτό το τρόπο είναι βέβαιο ότι θα αποφύγουν τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία, άσχετα αν κάνουν λίγα χιλιόμετρα παραπάνω. Επίσης όσοι έρχονται από Ράχες, Στυλίδα, Γλύφα. κλπ, καλό θα είναι να αποφεύγουν τον κόμβο της Αγ. Παρασκευής και να προτιμούν τον παλιό δρόμο Στυλίδας - Λαμίας.

Διαβάστε επίσης:

Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι αλλοδαπών στην Πάτρα

Ο Καστοριανός και η «Αφροδίτη»! (pics)

Με συνέχιση των κινητοποιήσεων απειλούν οι κτηνοτρόφοι

Καρδίτσα: Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και πέντε τραυματίες

Θήβα: Βρέθηκε πτώμα σε κατάσταση σήψης