ΕΛΛΑΔΑ

«Νέος Κατάλογος ΙΚΕΑ 2015!»

«Νέος Κατάλογος ΙΚΕΑ 2015!»

Καλώς ήρθατε σπίτι!

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο ζούμε πολλές από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Στιγμές που στην ΙΚΕΑ θεωρούμε ότι έχουν μεγάλη αξία. Ζούμε μαζί και ξέρουμε τι χρειάζεστε για να κάνετε πιο όμορφο το σπίτι σας, εκεί όπου ξεκινάει και τελειώνει η κάθε σας μέρα.

Απολαύστε τον νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ 2015!

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2015 επικεντρώνεται γύρω από 3 τάσεις: Έκφραση της προσωπικότητάς μας και ανάγκη για δημιουργικότητα, πολυ-λειτουργικές λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού -είτε είναι μικρό, είτε είναι μεγάλο- και επαναπροσδιορισμός της έννοιας του σπιτιού, που γίνεται πια το καταφύγιό μας. Αυτή τη χρονιά το θέμα του καταλόγου ξεκινάει από το εξώφυλλο και τελειώνει στο οπισθόφυλλο, από την ανατολή μέχρι τη δύση, απεικονίζοντας την αρχή και το τέλος μιας ημέρας στο σπίτι που ζούμε.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2015 διαθέτει 328 σελίδες γεμάτες προτάσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού και ιδέες και λύσεις που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινή ζωή στο σπίτι. Ο κατάλογος όπως κάθε χρόνο αποτελεί δέσμευση για τις τιμές των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτόν και παραμένουν σταθερές για ένα χρόνο.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2015, θα διανεμηθεί δωρεάν, πόρτα-πόρτα, σε 3.000.000 αντίτυπα, στις περιοχές των Καταστημάτων και των Κέντρων Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ. Η διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο φτάνει τα 219.185.000 αντίτυπα.

Η διανομή του καταλόγου στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί στις 30/9 και από την 1η Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η online έκδοσή του, στο www.IKEA.gr αλλά και η εφαρμογή & το εμπλουτισμένο περιεχόμενο (για Android και iOS).

Απολαύστε τον νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ 2015! Ξεφυλλίστε τον, εμπνευστείτε και επιστρέψτε τον το Μάιο σε οποιοδήποτε Κατάστημα ή Κέντρο Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ, για να ανακυκλωθεί, κερδίστε -10% στις αγορές της ίδιας μέρας και μπείτε σε κλήρωση για πλούσια δώρα.

Απολαύστε τον νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ 2015!

#zoumemazi

main photo