ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Κεραυνός άφησε χωρίς τηλεοπτικό σήμα την περιοχή της Σταυρούπολης

Ξάνθη: Κεραυνός άφησε χωρίς τηλεοπτικό σήμα την περιοχή της Σταυρούπολης

Για σχεδόν μία βδομάδα έμειναν χωρίς τηλεοπτικό σήμα οι κάτοικοι της ορεινής Σταυρούπολης Ξάνθης και των γύρω περιοχών, λόγω κεραυνού που προκάλεσε σειρά από βλάβες και καταστροφές.

Την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων ένας κεραυνός ήταν αρκετός για να βγάλει εκτός λειτουργίας το σύστημα εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών στην ορεινή περιοχή με αποτέλεσμα τόσο τα πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια όσο και οι τοπικοί σταθμοί, το να μην εκπέμπουν.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, μιας και οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες, κατέστη εφικτό να επανέλθει η εκπομπή των σταθμών, τουλάχιστον της πλειονότητας των πανελλαδικής εμβέλειας καναλιών, ωστόσο το πρόβλημα δεν έχει αντιμετωπιστεί πλήρως.

Κατά καιρούς οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής έχουν εκφράσει στις αρμόδιες Αρχές του τόπου, τα παράπονά τους για τις υποδομές σε βασικές υπηρεσίες και αγαθά που στο σύνολό τους παραμένουν υποβαθμισμένες, χωρίς ωστόσο τα γενικότερα προβλήματα της ορεινής περιοχής να έχουν αντιμετωπιστεί στο σύνολό τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Πηγή: thrakitoday.com

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία τηλεοπτικού σταθμού (pics)

Άρτα: Θρήνος για 10χρονο που εγκλωβίστηκε σε φορτίο ζωοτροφής

Σε στάση εργασίας προχωρούν οι γιατροί την Τετάρτη 10/9