ΕΛΛΑΔΑ

Αμφίπολη: «Συνωστισμός» για έκδοση αδειών καντίνας

Αμφίπολη: «Συνωστισμός» για έκδοση αδειών καντίνας

Τελικά οι Έλληνες δεν «παιζόμαστε» με τίποτα. Πίσω από τις ανασκαφές και τα ευρύματα που έρχονται στη δημοσιότητα, υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες ένα έντονο παρασκήνιο για το ποιοι θα βγάλουν άδειες καντίνας να πουλάνε καφέδες, αναψυκτικά και σουβλάκια στους τουρίστες.

Για άλλη μια φορά δηλαδή ο κακός νοούμενος «ερασιτεχνισμός» μπαίνει μπροστά από κάθε προσπάθεια σοβαρής επένδυσης και σοβαρής τουριστικής εκμετάλλευσης της περιοχής. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ήδη οι ενδιαφερόμενοι «σφάζονται» για το ποιος θα καταφέρει πρώτος να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια.

Όπως γράφει το site fonh.gr όλοι ψάχνουν πως μπορούν να βγάλουν άδεια για καντίνα στη Μεσολακκιά! Το ενδιαφέρον όπως λένε από το Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Αμφίπολης είναι μεγάλο, ωστοσο μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί μόνο δυο αιτήσεις. Θα αυξηθούν οι αιτήσεις πιστεύουν στον Δήμο Αμφίπολης μιας και τα τηλέφωνα της υπηρεσίας έχουν κυριολεκτικά "σπάσει" με τους περισσότερους να ρωτάνε τι πρέπει να κάνουν για να εξασφαλίσουν μια "χρυσή" άδεια! Ο Δημήτρης Μελίτος είπε στο fonh.gr πως "πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός στην περιοχή και να μην έχουμε διάσπαρτες καντίνες. Είναι θέμα αισθητικής. Κατατέθηκαν μόνο δυο αιτήσεις προς τον Δήμο μας μέχρι αυτή την ώρα αλλά το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Πρέπει να τηρούν τις προδιαγραφές για αυτό και ο αριθμός είναι ακόμα μικρός, ωστόσο περιμένουμε να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες".

Eλπίζουμε οι αρμόδιοι παράγοντες να σκεφτούν πολύ τι πρόκειται να κάνουν διότι αν είναι η όλη προσπάθεια να μετατραπεί σε σόου κιτσαρίας με σουβλάκια και τζατζίκι τότε να λείπει το βύσσινο...