ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν φωτογραφίες από ληστεία σε τράπεζα στον Μαραθώνα

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν φωτογραφίες από ληστεία σε τράπεζα στον Μαραθώνα

«Μην ανησυχείτε, δεν θα σας πειράξουμε, θέλουμε μόνο τα λεφτά της τράπεζας». Αυτά ήταν λόγια που είπαν οι τρεις μεταμφιεσμένοι δράστες στη ληστεία σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην πλατεία Ηρώων του Μαραθώνα την 1η Ιουλίου.

Οι δράστες είχαν μείνει 15 λεπτά στο υποκατάστημα προκειμένου να αδειάσουν το χρηματοκιβώτιο που ήταν ανοιχτό, το ΑΤΜ και τα ταμεία. Τελικά άρπαξαν περίπου 70.000 ευρώ και έφυγαν ανενόχλητοι.

Οι αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των τριών καταζητούμενων ληστών του Διστόμου, του Γιώργου Πετρακάκου, του Σπύρου Χριστοδούλου και του Σπύρου Δραβίλα, τους οποίους θεωρούν ότι κρύβονται πίσω και από τη ληστεία στον Μαραθώνα, αναμένεται να δώσουν σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος. Παράλληλα θα καλέσουν όποιον πολίτη έχει κάποια πληροφορία για τους ληστές να τηλεφωνήσει στην ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο υποκατάστημα φέρεται να έχει αναγνωρίσει τον 44χρονο Σπύρο Χριστοδούλου ως έναν από τους δράστες στη ληστεία, ενώ έχει αποδειχθεί εργαστηριακά η συμμετοχή στη ληστεία στον Μαραθώνα και ενός σεσημασμένου Αλβανού.

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η Αστυνομία δεν αποκλείεται να δώσει στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τη ληστεία του Διστόμου. Μέχρι στιγμής πάντως αυτό κυκλοφορεί σε επίπεδο φημών και δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε DNA που ταυτοποιήθηκε με δράστη της ληστείας στο Δίστομο